Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsoká egyévesek leszünk a párommal, semmi ötletem, h. mivel lepjem meg, és mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
Valami érdekes emlékezetes ajándék kéne, ami nem gagyi, és nem ékszer, mert azt nem szereti(én úgy tudom)a párom 21/F
16/L
kérlek segítsetek
2009. máj. 11. 14:29
1/6 anonim 

válasza:

Én is hasonló cipőben járok :)
Én ha tudok, sütök-főzök majd neki, aztán egy romantikus estét fogunk eltölteni
eper, pezsgő, stb
de a konrkét ajándékot nem tudom még, pedig én is szeretnék neki adni valamit
2/6 A kérdező kommentje:
EZT már én is elterveztem, de ajándékötlet nincs, sajnos, és kéne valami jó és emlékezetes.
2009. máj. 11. 14:34
3/6 anonim 

válasza:

ha van egy csomó közös képetek válassz ki egy állati jót azt kereteztesd be és gravíroztasd bele a neveteket meg a dátumot....meg nagyon szuper ugyanoda menni ahol összejöttetek vagy először taliztatok.
4/6 A kérdező kommentje:
mi a Parkban taliztunk, és hát nem tudom, ez a képes gravíros dolog, ilyen már van, van képe neki róllam a szobályában, keretben(fél évre adtam)
2009. máj. 11. 14:39
5/6 anonim 

válasza:

például ha van sok közös képetek akkor csinálj egy fotó albumot, de oylat ami melé tudsz írni és az elmúlt egy év benne lenne és arról az estéről is csinálnátok, amit már közösen tennétek bele. Vagy ha nincs olyan sok közös kép akkor válogasd ki a kedvenceidet és számítógépes fotó program segítségével(pl:PhotoScape)egymás mellé teheted és egy képként előhivattathatod a rossmannban.
6/6 anonim 

válasza:

Én gyűrűt csináltattam párommal. Nagyon szép és legalább emlékezetes lesz örökre akármi is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!