Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tovább lent.
"bocsánatkérés semmi féle képpen nem jöhet szóba"
Miért nem? Akkor mondd azt, hogy nem akarom megb*szni a nagyid, csak megkérdeztem, él-e még.
Hát rosszul kérdezted meg, persze hogy besértődik, ahogy így leírod olyan mintha zavaró tényezők lennének az életedben.
Mert a lányok így olvassák ki: Élnek-e e még a nagyszüleim............? és a ..... helyre belegondolja, "mert már nagyon idegesítenek", "mert mindig piszkálnak", "mert nem azt kaptam karácsonyra tőlük amit akartam".
Szóval teljesen jogosan hív hülyének, bár gondolom neked nem ez volt a szándékod, de akkor is elsős olvasásra ezt érti az ember.
Mond hogy: "bocsi, azt akartam kérdezni, hogy mennyi nagyszülőd van?", vagy bocsánat: azt akartam mondani hogy: Kijössz a nagyfaterékkal"(ahogy a stílusodnak megfelel).
off:"élnek-e még a nagyszüleim, mert nem azt kaptam tőlük karácsonyra amit akartam?" -->mivan? :D
on: kérj bocsánatot. akkor is. ez van, vagy az hogy sértődve fekszik le aludni, az pedig sosem jelent jót.
Hú elírtam eléggé, bár aki nem kötekedni akar az megéri :)
Aki kötekedni akar nyugodtan, mert tényleg hibás :)
janem én tényleg nem értem:DDD
mára már kikötekedtem magam, de tudjuk be butaságom a forraltbornak s felejtsük el
"Mert a lányok így olvassák ki: Élnek-e e még a nagyszüleim......? és a ..... helyre belegondolja, "mert már nagyon idegesítenek", "mert mindig piszkálnak", "mert nem azt kaptam karácsonyra tőlük amit akartam". "
Na én az ilyn lányoktól menekülök. Akkir ennyire negatív, annak semmit nem adok, csak utat. Jó hosszút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!