Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha azért nem akarok a pasimmal járni járni mert szégyellem?

Figyelt kérdés
3 napja h dobtam a pasimat és rájöttem h nem azert m nem szeretem hanem mert a barátnőimnek sokkal jobb pasijuk van az enyémnél....és irigy vagyok rájuk...szégyeltem a baratomat mutogatni még a családom előtt is...lehet h még szeretem de nem akarok vele járni e miatt....normális vagyok?XD
2009. máj. 11. 12:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezen mit lehet segíteni? Sajnos a taplóságot igencsak nehéz...Nem, nem vagy normális. Kb. lehetsz vagy 16, akkor viszont verem a fejemet a falba, hogy az ilyenek miatt mondanak minket minden téren éretlennek. Ez sajnos tényleg gáz.
2009. máj. 11. 14:26
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs de egy tapló kis ribi vagy és neked fogalmad sincs mi az hogy szeretni valakit....Lehet hogy találsz egy jó pasit akivel felvághatsz a gondolom ugyanilyen gyogyós barátnőid előtt,aztán otthon meg jól kipi....ázna akkor inkább melyik kellene......szánalmas kis pisis.
2009. máj. 11. 14:32
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért, de a te esetedben hogyan tudnánk segíteni?! Biztassunk, hogy igen jól teszed, hogy szégyelled a pasidat?! Hát nem.
2009. máj. 11. 16:20
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

A többi válaszoló bizonyára már elfelejtette, hogy amikor még ők voltak kis tinik, nekik is számított, hogy a másik hogy néz ki, vagy pedig a szégyellni való oldalon voltak.

Kérdező:szerintem nem szereted a srácot. De a barátnőid pasiját nem szabad elszeretni. Keress inkáb neked megfelelőt, és próbálgasd a szárnyaid.

Ha viszont nem kis tini vagy, akkor tényleg szégyelld magad.

2009. máj. 11. 18:50
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Bocs hogy kimondom, de nem vagy normális:D

Velem tök ugyanez van, a pasim több mint egy évvel fiatalabb nálam( én 15 vok), a barátnőim/barátaim folyton szekálnak vele, hogy mért járok vele, olyan ronda stb...

De most mit csináljak? Szeretem! Egyszer majd leállnak a szekálássál.

Szerintem azért ne szakítst vele, hogy mit gondolnak a többiek.Nem a mások járnak vele, hanem te, és nem másoknak kell, hoyg tetszen.

2009. máj. 11. 19:05
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
tényleg nem vagy normális már ne haragudj.... és ez nem magyarázható azzal h fiatal vagy, mert én már 14 évesen se szakítottam az akkori barátommal azért, mert mindenki cikizett miatta. Persze, nincs okom panaszkodni, mert a mostani barátom igencsak jól néz ki, az előző is a csajok kedvence volt, de őket sem azért szeretem/szerettem csak ahogy kinéztek. Ha nekem tetszik akkor másnak semmi köze hozzá, mert már ne haragudj, de nem a barátnőid járnak vele, és ez nagyon szánalmas amit csinálsz. A srác jól járt hogy dobtad, majd talál magának egy aranyos lányt, te meg keress valami jóképű szívtiprót, csak vigyázz, nehogy kidobjon mert túl csúnya vagy hozzá;) am is, lehet h te se vagy olyan szép mint a barátnőid, akkor meg miért akarsz uganolyan pasit, nem értelek:)
2009. máj. 11. 22:42
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Én kis tini vagyok, csak 16 éves (már írtam választ). Mégis úgy gondolom, hogy ez alapvető dolog, hogy vagyok annyira normális, és képes vagyok mérlegelni a témában, nem alázok meg valakit. Szerintem undorító, ha valaki úgy játszik egy másik ember érzelmeivel, mintha társasozna, mert ez nem így működik. Nem mellesleg megnézném a kérdezőt, nem tartom túl valószínűnek, hogy ő egy szépség. Mert akinek ennyire undorító gondolatai vannak, annak mindez ki is ül az arcára...
2009. máj. 12. 21:43
 18/26 A kérdező kommentje:
azért akar biztos minden 2. pasi velem járni,mert olyan ronda vagyok, mi??? :)))
2009. máj. 12. 22:03
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
egy pasinak is lehet ízlésficama.... de az is lehet h nálatok csupa csúfság van:)
2009. máj. 13. 11:08
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Csak látszik rajtad, hogy egy rémesen gyökér, mindenre kapható szánalomfészek vagy. :))))):)))) ...
2009. máj. 13. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!