Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha azért nem akarok a pasimmal járni járni mert szégyellem?
ha szégyelled mások előtt, akkor nem is szereted
és normális vagy csak még (gondolom) nagyon fiatal és túl sokat adsz mások véleményére, erről le kéne szoknod a saját érdekedben, mert így nem lehet boldogan élni, ha mindig meg akarsz felelni valakinek
Hány éves vagy? Ja, s mellesleg nem is érdemelsz meg így olyan pasit, aki kicsit is szeret... Hogy lehetsz ilyen? Ha valakit szeretek, azt szeretem, s nem szégyellem... Én őt úgy szeretem, ahogy van... Szégyelld magad nagyon... :(
22/F
Harmadik vagyok:
Öm... Kicsit talán félreérthetően fogalmaztam... Lényeg, hogy van egy lány, akit jelenleg szeretek. És ha nem is nézne ki úgy ahogy, akkor se fordulna ilyesmi meg a fejemben, hogy szégyellem... Akkor nem is szeretném igazán... Sőt... Ha valakit szeretünk, akkor ilyesmi még gondolatban se szabadna, hogy előjöjjön... Én így gondolom...
Harmadik vagyok megint: bocsi, egyidőben írtunk... :)
Szóval a lényeg, hogy ne legyél irigy rá... Őt szereted, vagy a testét? Nem mindegy... Ha őt szereted, akkor nem lehetsz irigy más pasijára... Én se vagyok irigy más nőére, nem is lehetek, hiszen azért szeretem azt a lányt, akit, mert nekem ő az, aki a tökéletes. Ha más nőére lennék irigy, akkor nem szeretném azt, akit, mert akkor más után vágynék... :)
egyetértek a többiekkel.
Elég viccesen fogod fel a dolgot, még nem igazán nőtt be a fejed lágya, elég komolytalan vagy.
És csak ismételni tudom a többieket, ha szeretsz valakit, azt nem szégyelled. Ha irígy vagy a barátnőid pasijaira, akkor szerezz magadnak olyat, akire büszke lehetsz, és rád lesznek irígyek..
inkább magadat szégyeld ne a barátod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!