Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha azért nem akarok a pasimmal járni járni mert szégyellem?

Figyelt kérdés
3 napja h dobtam a pasimat és rájöttem h nem azert m nem szeretem hanem mert a barátnőimnek sokkal jobb pasijuk van az enyémnél....és irigy vagyok rájuk...szégyeltem a baratomat mutogatni még a családom előtt is...lehet h még szeretem de nem akarok vele járni e miatt....normális vagyok?XD
2009. máj. 11. 12:05
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

ha szégyelled mások előtt, akkor nem is szereted

és normális vagy csak még (gondolom) nagyon fiatal és túl sokat adsz mások véleményére, erről le kéne szoknod a saját érdekedben, mert így nem lehet boldogan élni, ha mindig meg akarsz felelni valakinek

2009. máj. 11. 12:08
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egy paraszt vagy.
2009. máj. 11. 12:08
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Ja, s mellesleg nem is érdemelsz meg így olyan pasit, aki kicsit is szeret... Hogy lehetsz ilyen? Ha valakit szeretek, azt szeretem, s nem szégyellem... Én őt úgy szeretem, ahogy van... Szégyelld magad nagyon... :(

22/F

2009. máj. 11. 12:26
 4/26 A kérdező kommentje:
jo...lehet h nem szégyellem, de ak mért vagyok irigy a b.nőim pasijaira???
2009. máj. 11. 12:28
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Harmadik vagyok:

Öm... Kicsit talán félreérthetően fogalmaztam... Lényeg, hogy van egy lány, akit jelenleg szeretek. És ha nem is nézne ki úgy ahogy, akkor se fordulna ilyesmi meg a fejemben, hogy szégyellem... Akkor nem is szeretném igazán... Sőt... Ha valakit szeretünk, akkor ilyesmi még gondolatban se szabadna, hogy előjöjjön... Én így gondolom...

2009. máj. 11. 12:28
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Harmadik vagyok megint: bocsi, egyidőben írtunk... :)

Szóval a lényeg, hogy ne legyél irigy rá... Őt szereted, vagy a testét? Nem mindegy... Ha őt szereted, akkor nem lehetsz irigy más pasijára... Én se vagyok irigy más nőére, nem is lehetek, hiszen azért szeretem azt a lányt, akit, mert nekem ő az, aki a tökéletes. Ha más nőére lennék irigy, akkor nem szeretném azt, akit, mert akkor más után vágynék... :)

2009. máj. 11. 12:31
 7/26 anonim ***** válasza:
96%
Nyilván, te sem álltál sorban, amikor az intelligenciát oszttták. Sem a tudás, sem az érzelmi intelligencia tekintetében. Tudod, arany bogaram, hogy egyelek meg, a szeretet, szerelem fogalma azt jelenti, hogy úgy fogadod el a másikat, amilyen.
2009. máj. 11. 12:44
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek a többiekkel.

Elég viccesen fogod fel a dolgot, még nem igazán nőtt be a fejed lágya, elég komolytalan vagy.

És csak ismételni tudom a többieket, ha szeretsz valakit, azt nem szégyelled. Ha irígy vagy a barátnőid pasijaira, akkor szerezz magadnak olyat, akire büszke lehetsz, és rád lesznek irígyek..

inkább magadat szégyeld ne a barátod....

2009. máj. 11. 12:44
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Nos, szerintem a barátod csak jól járt, hogy dobtad.
2009. máj. 11. 12:57
 10/26 A kérdező kommentje:
nos köszönöm ezeket a biztató szavakat, de ha már itt tartunk mire is van ez az oldal?arra h másokat lemondjuk és letámadjunk v pedig arra h segitsünk 1másnak...kösz mindenkinek.....
2009. máj. 11. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!