Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért akarják, hogy mi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért akarják, hogy mi, férfiak fél szavakból is megértsük őket? Miért kell mindent csak burkoltan kifejezni?

Figyelt kérdés

Miért nem mondjátok meg határozottan (de nem bunkón), hogy ha nyomulásnak vesztek esetleg valamit? Mert ha nem mondjátok meg, hogy mit akartok/mit nem akartok vagy hogy mit szeretnétek/mit nem, akkor mégis miért várjátok el, hogy megcsináljuk vagy kitaláljuk a gondolataitokat?

Tisztelet a kivételnek!

2011. nov. 19. 16:19
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Miért nem tarjátok tiszteletben azt, aki nem érti meg a burkolt kifejezéseket, szavakat?
2011. nov. 19. 16:21
 2/13 anonim ***** válasza:
ÖÖöö, ezen most elgondolkodtam, de nem tudom. Mondjuk én a "mit nem szeretnék"-et mindig kihangsúlyozom :D
2011. nov. 19. 16:21
 3/13 anonim ***** válasza:
nem tudom, én mindig kimondom, ha valami nem jó nekem, és általában azt is, hogy mire vágyok
2011. nov. 19. 16:25
 4/13 A kérdező kommentje:

Kíváncsian várom azon hölgyek válaszát, akik ezt nem teszik, és mindent csak burkoltan mondanak, és csodálkoznak, ha esetleg nem esik le a férfinak ez... : )

(Persze nem arra gondolok, hogy "de jó lenne moziba menni...", mert ezt azért megértjük a nagy többségünk), de sajnos sokszor nem ennyire egyértelmű, és húzzátok az agyunkat.

2011. nov. 19. 16:28
 5/13 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, én is kíváncsi lennék a válaszra... (bár szerintem a nők vele született ,,képessége" az, hogy nem tudnak egyenes válaszokat adni. Akinek nem inge persze...)
2011. nov. 19. 16:29
 6/13 anonim ***** válasza:

Több oka is lehet, attól függ milyen ember vagy.

Pl:

1. Szereti a társaságodat, de nem mint férfi, hanem barát, ha elmondja, elveszít és ettől fél.

2. Nem akar megbántani, mert tudja hogy nagyon rosszúl esne neked a dolog.

3. Lehet maga is bizonytalan, vagy külső körülmény befolyásolja (pl van párja, de te összezavartad most képtelen döntést hozni)

De miért kérdezed ezt? Mi történt, hogy ilyen ingerült vagy?

24/N

2011. nov. 19. 16:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok én ingerült...
2011. nov. 19. 16:45
 8/13 anonim ***** válasza:

én pl olyankor szoktam utalást, célzást tenni, mikor szeretném, hogy valamit megtegyen értem. pl. névnapom előtt többször is megálltam a voltban h jaj de rég ettem after eightet, pedig úgy szeretem. de most nem mondhatom neki h figyelj kicsim vegyél már nekem egy doboz after eightet névnapomra:D

de am ha egy nő vmit nyomulásnak vesz, azt érezteti, mert az zavarja.

szerintem:)

2011. nov. 19. 17:13
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen, ez a helyén való. De sajnos valaki semmi jelét nem adja ennek, és csak hetek-hónapok után döfi bele a nagykést a férfiba - és elég bunkón.
2011. nov. 19. 17:16
 10/13 anonim ***** válasza:

Aki ilyen "késdöfős", az nem törődik megfelelően a kapcsolat lelki egészségével. Hiszen tehetett volna korábban lépéseket, akár egyértelműbbeket, ha meg végképp nem éri el a célját, akkor leléphetett volna.

A "késdöfés" lehet a dráma iránti igénye, mert ez mozgatja meg a lelkét, ebből táplálkozik, így tud elég érzelmet csiholni a férfiban. Ezt viszont a férfinak nem kell tolerálnia.

Nem szabad tolerálnia a nő miatt, nem szabad engednie, hogy ilyen romboló eszközökhöz nyúljon a kapcsolatban. Erre a legjobb mód a megelőzés: érezni a nő lelkének rezdüléseit. Nem megérteni, elemezni, megkérdőjelezni, hanem _érezni_ és közben a biztos pontnak lenni.

2011. nov. 19. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!