Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értetlenül állok a dolgok előtt. Mit gondoltok?
A nyáron kialakulóban volt egy kapcsolatom egy nálam 6 évvel idősebb férfivel. Az elején jól indult minden, aztán jöttek a gondok(túl nagy volt neki a korkülönbség stb) De sokat találkozgattunk, volt igény a másik társaságára, de nem lett belőle semmi komoly. Egy nap kiszedtem belőle a valós okot. A volt barátnő szisztéma: nagyon megbántotta őt és iszonyatosan beleszeretett, nem tudott feledni.
Nem beszéltünk 2 hónapig. Én írtam neki a névnapján felköszöntöttem, nagyon örült neki, beszélgetésbe elegyedtünk, megbeszéltünk a jövő hétre egy talit is. De a köszöntés után egy nappal rögtön keresett engem. Úgy érzem hiányoztam neki.
Magát pedig ostorozza, vagyis amiket mond magáról elég durvák, és azt mondja, h magányos is.
Most nem értem? Mit akarhat tőlem?
Azt amit te akartál tőle b@sszus.
Eltelt 2 hónap, valószinűleg sikerült túltennie magát a volt barátnőn és rohadt magányos lett. Keresi a társaságod, ergó akar téged.
Kérdés hogy lelki segélyként vagy nőként tekint rád.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!