Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szerelmes vagyok nagyon egy fiúba, de őt én nem érdeklem már. Egész nap csak rá gondolok és ha egyedül vagyok csak sírok. Annyira fáj.
Nem feltétlen rosszabb, úgy legalább nem fogsz ezen agyalni.
És szerintem ne írd, hanem találkozzatok, és úgy beszéld meg vele. Ha leírod az nem ugyan az.
Nem hinném,hogy akarna velem találkozni.
Nem akar ő tőlem semmit. Tudom.
Én is bárcsak utálhatnám,bárcsak semleges lenne ő is nekem.
Mert tudom,hogy nem érdemli meg,hogy miatta sírjak...de mégis sírok.
Ennyitől ne haldokoljunk már, istenem...
Írj neki egy olyasmi üzenetet, hogy a barátnődnek születésnapja lesz, és nem lenne-e kedve elmenni veled nézni neki valami könyvet. Így a barátnőd kerül a központba, lesz egy küldetésetek, és közben nyugodtan beszélgethettek minden féléről, ez nem egy randi, hanem csak egy baráti segítség kérés. Közben pedig láthatod hogy akar-e tőled valamit vagy sem. Ha viszont nemet mond vagy lemondja akkor ez van, nem tudsz mit csinálni, de rengeteg hal van még a tengerben, egy fiú miatt ne borulj ki ennyire. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!