Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szesze kérdése:
Létezik olyan, hogy valaki mindig egyedül legyen, és soha ne legyen szerelmes?
Figyelt kérdés
Lassan 20 éves leszek, és még sosem éreztem, hogy valakinek tényleg fontos lennék. Voltak pasijaim, meg most is vannak körülöttem pasik, de nem érzem, hogy egynek is tényleg tetszenék, minden csak ilyen játék szinten van. nem értem, hol a probléma, nem vagyok csúnya vagy kövér, csak átlagos.2011. febr. 5. 15:11
2/14 A kérdező kommentje:
nem szeretnek, ki tudja meg ismerosom lehetsz, es akkor hulyen jonne ki az egesz, ennek az oldalnak a lenyege, ugy is az anonimitas, s foleg ezzel a kerdessel nem pasit akarok fogni, csak kivancsi vagyok masok velemenyere:)
2011. febr. 5. 15:16
3/14 anonim válasza:
és 1 ilyen leírás alapján találjuk ki ?:D am 1 kép alapján nem fognak beléd esni úgyse szal ugyan m1 :D
lehet szimplán más az ideáljuk vagy az egyéniséged nem jön be nekik [mint csaj] max mint haver vagy szimplán uncsi vagy de az is lehet hogy egész 1xüen eddig nem volt szerencséd :D
19F
4/14 anonim válasza:
Szerintem csak várnod kell, és úgyis rádtalál valaki, akinek fontosabb leszel mindennél! ;)
5/14 A kérdező kommentje:
Igazad van, hogy igy megis, hogy talald ki. S nem is arrol van soz ha barki belem esik dehogyis:-j Csak mar volt olyan h addig mint beszelgettun kegy kerdesnel (amit nem en tettem fel) vkivel, hogy mind akart talakozni, s midnen s aztszerettem volna modnani h nem az acelom, hogy ez legyen.
2011. febr. 5. 15:29
6/14 A kérdező kommentje:
Ezzel a várnod kellel, meg nem tudom h még meddig mégis. Másoknak miden olyan könyen megy, 12 éves koruk óta párkapcsolatban vannak...na mind1
2011. febr. 5. 15:31
7/14 anonim válasza:
én sosem voltam még szerelmes, de őszintén szólva nem is hiányzik... pasijaim nekem is voltak/vannak, de mindegyik tisztában van vele, hogy csak egy barátra vágyom, aki az ágyban is jóbarát...olyanokat soha nem hitegetek, akik többet szeretnének tőlem, mert szerintem én képtelen vagyok a szerelemre, és tényleg nem is vágyom rá
21/L
8/14 A kérdező kommentje:
Igazan tudlak irigyelni kedves utolso:)
2011. febr. 5. 16:54
9/14 anonim válasza:
Igen, másoknak mindig midnen olyan könnyen megy. Nekem pl. nem. Van ilyen.. Mindenesetre fel a fejjel. ;)
F 28
10/14 A kérdező kommentje:
Igen, igy kene, hogy fel a fejjel. Csak neha olyan nehez:((
2011. febr. 5. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!