Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szesze kérdése:

Létezik olyan, hogy valaki mindig egyedül legyen, és soha ne legyen szerelmes?

Figyelt kérdés
Lassan 20 éves leszek, és még sosem éreztem, hogy valakinek tényleg fontos lennék. Voltak pasijaim, meg most is vannak körülöttem pasik, de nem érzem, hogy egynek is tényleg tetszenék, minden csak ilyen játék szinten van. nem értem, hol a probléma, nem vagyok csúnya vagy kövér, csak átlagos.
2011. febr. 5. 15:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A kérdésben azt írod, hogy "soha ne legyen szerelmes", viszont az alatta lévő szövegből meg az jön le, hogy úgy érzed Te nem kellesz komolyan senkinek. Most akkor melyik? Egyébként az a baj, hogy a koroszályunk nagy része valamiért nem akar komoly kapcsolatokat. A szerelmet már cikinek tartják, csak a dugás meg flörtök... kiélés.

19/F

2011. febr. 7. 16:36
 12/14 anonim ***** válasza:
SeGyszer voltam szerelmes akkor csalodtam azota sose voltam apasikat mind kihasználom beélm szeretnek összejövunkés én sose mondom nekik h szeretlek ... kb nekem annyi h mutogatom h van pasim hagyom h megcsókoljon de nekem csak az ágyba kelennek ... hamár téll nagyon komoly a helyzet akk meg szakitok vele ...25/N
2011. febr. 7. 17:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is irigylem azt, aki sose lesz szerelmes. Fiúként hasonló helyzetben vok, mint te, csak én tom h azért nem kellek senkinek, mert ronda vok.
2011. febr. 7. 17:34
 14/14 A kérdező kommentje:

A kérdésben azt írod, hogy "soha ne legyen szerelmes", viszont az alatta lévő szövegből meg az jön le, hogy úgy érzed Te nem kellesz komolyan senkinek. Most akkor melyik? Egyébként az a baj, hogy a koroszályunk nagy része valamiért nem akar komoly kapcsolatokat. A szerelmet már cikinek tartják, csak a dugás meg flörtök... kiélés.

19/F

Éppen ez a lényege a kérdésnek, hogy nem tudom mi a baj...s azért is tetem fel, hogy mások is vannak, így vagy ki mit gondol...ez, hogy "soha ne legyen szerelmes" csak azért írtam, hogy próbáljak egy kerek kérdést feltenni.

2011. febr. 8. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!