Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csókoljam meg?
Figyelt kérdés
Barátommal nem rég jöttünk össze de egy fejjel magasabb nálam... Csók már volt... Viszont engem az érdekelne hogy akinek ennyivel magasabb a párja az hogy oldja meg hogyha meg akarja csókolni? Mármint persze ha ő kezdeményez akkor lehajol hozzám... De ha én akarok akkor húzzam oda vagy mi?:D szerintem még lábujj hegyen se érem fel:DD2011. nov. 19. 08:48
1/6 anonim válasza:
legyen mindig kéznél kissámli. vagy mássz fel rá és úgy :D
2/6 anonim válasza:
a tarkójánál húzd le.. vagy a pólójánál fogva..
3/6 anonim válasza:
4/6 Mi közöd Tőle válasza:
Volt 15 centivel kisebb barátnőm már. Valahogy ez nálunk nem jelentett problémát. Utcán sétálva valami magasabb szegélyre/lépcsőre ráugrott, és már is át volt hidalva a probléma :D
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)) erre a lépcsős dologra én is gondoltam....:) mondjuk lehet hogy csak túlbonyolítom a dolgokat:D
2011. nov. 19. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!