Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? :' ( "Barátnömmel" Találkoztunk és mondta h ha szeretem akkor csokoljam meg stb. ö már réges rég tul volt az elsön. és én még egyszer se :S
Figyelt kérdés
Tiszta rosz volt :S Aztmondta h rendesen én meg köpni nyelni nem birtam probáltam de nem olyan volt amilyenre akartam és ö is mondta :S Mit tehetek sztetek?2011. máj. 6. 22:08
1/4 anonim válasza:
Gyakorlat teszi a mestert. Másodikra jobban megy mint elsőre ..... és egy idő után már jó leszel csak türelem kell :P
2/4 anonim válasza:
Am sztem elég gáz a "ha szeretsz megcsókolsz" szöveg... nálam ez már szakítási ok lenne... De amúgy ne parázz, nem egy nagy ördöngösség, csak add át magadnak az érzésnek és ne törődj semmi mással.
3/4 A kérdező kommentje:
De én barom nem mondtam neki h még nem csókoloztam -.-"" És olyan roszul esett. Nem is volt utána jókedvem csak tiszta szarul érzetem magam :S Am meg ha jol tudom annyi a csok h megpuszilom ajkát stb meg puszilhgattam a nyakát stb és a nyelvemmel az övé körül körözni de nem ment vmiért :S
2011. máj. 6. 22:16
4/4 anonim válasza:
Ha tényleg bírod a csajt,akkor megy a dolog,énis egy tapasztaltabb csajjal csókolóztam először,ha először béűn is csináltam,nem szólt :)(amugy ha ő is bír téged akkor nem olt be hogy béna vagy...)add át magad az érzésnek és ne görcsölj hanem élvezd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!