Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel már több hete nem találkoztunk hosszabb időre kettesben. Kívánom őt, tegyek valamit lányok? Vagy hagyjam rá?
Az a baj, hogyha én nem mászok rá ezerrel akkor kb. nincs semmi. Ez mitől lehet? Én szoktam kezdeményezni szinte mindig úgy érzem. Ő miért nem? =(
Hogyha hétvégén leteperem akkor még azt hinné hogy csak arra kell. Persze ez nincs így, de a látszata nagyon olyan lenne. Nagyon élvezném, hogyha ő kezdeményezne. Nem tudom, hogy ezt hogyan érhetném el...
Hogyha ráhagynám ezt az egészet, és én nem foglalkoznék vele az jó megoldás lenne? Csak mert szerintem akkor ő is hagyná :S
Ha egy egészséges lányról van szó, akkor ő is kívánhatja szerintem a szexet ha hetek óta nem találkoztatok és voltatok együtt.
Ha csak! Közben ő nem feküdt le valakivel....
amúgy meg töltsetek együtt egy teljes napot mozduljatok ki, és majd csak este lendülj bele a dolgokba, lassan fokozatosan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!