Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csókoljam meg?
A barátnőmmel 3 hete vagyunk együtt. Még egyikünk sem csókolózott, és az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudnám megcsókolni,hogy ne legyen kényelmetlen,mert kb. 30 centivel alacsonyabb nálam.
14/F
Ülve vagy fekve pl.
Nagyon romantikus tud lenni, ha leültök egymással szembe vagy mellé, megsimogatod a combját vagy a derekát, vagy csak a két kezed az arcára helyezed és..csóóók:)
Vagy csak hajolj le...de az előbbi példák sztem jobbak ha az elsőről van szó.
köszi a válaszokat:)
igen egyébként az "zavar" ,hogy nem tudom,hogyan tudnánk egymagasságban lenni. Ha ülünk az nem rontja el a varázsát?
Sziaa, az első csókom nekem katasztrófa volt, olyan szempontból, hogy én tudtam mit kell csinálni. Utánna néztem mindennek, de a srác nem. Az elméletet már csak gyakorlatba kellett ültetni. Szal ha elolvasol egy két ilyen "hogyan csókolozzunk oldalt" menni fog. Leszögezném, olyan nincs, hogy majd "ott tudni fogod". Az akkori párom már benne volt a korban ( 20 volt, és neki is az első ) és szimplán ugy csókolt , h még az orrom is nyálas volt... ( semminek nem nézett utána.) szal erröl ennyit..:D
Am sztem is ülve a legjobb, föleg ha nagy a magasságkülönbség. De ha nem akk állva is romantikus. Magadhoz húzod, rá mosolyogsz és voilá!:D
Sok sikert!:)
19L
"Nagyon romantikus tud lenni, ha leültök egymással szembe vagy mellé, megsimogatod a combját"
Neee, 14 évesek, 3 hét járás, ne fogd meg a combját:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!