Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban így van?
ez nem tini szerelem!!egy felnőtt is így reagálna rá!
én 28 évesen mondom hogy 26 évesen nekem is volt ilyen és nem tini voltam,pedig úgy éreztem hogy bele pusztulok...és nem tini voltam.
Ezzel én is voltam így aztán mégis lett más aki jobban vagy máshogyan szerettem..:)
Az élet szerencsére zajlik:)
elmondom neked mi az igaz szerelem néhány jele..:
ha valakivel szavak nélkül megérted egymást, tudod mit akarna mondani, kérdezni az adott szituban
ha mindent megadnál azért hogy neki jó legyen, akár az életedet is feláldoznád érte
és nincs itt még gondolat szinten sem szó megcsalásról, hütlenségről..
tehát a Tied nem volt IGAZ szerelem, csak sima szerelem :) ha már a szavakkal akarunk játszani.
egyébként lehet valaki többször is szerelmes életében (és mindet igaznak érzi az adott pillanatban)
engem pl. XX év után hagyott el a párom, és bár már sok idő eltelt nem kell senki más soha többet (NA EZ AZ IGAZ SZERELEM)
Te még fiatal vagy az egész élet elötted ne aggódj.
Szerintem is az van, amit többen itt már előttem írtak. Az adott helyzetben mindenki az aktuálisat érzi az egyetlennek, az igazinak (ha nem így lenne, miért akarnánk együtt lenni, együtt maradni az illetővel?) De egyik szerelmet követi a másik... Lehet, hogy létezik nagy Ő, de ez nem zárja ki annak lehetőségét, hogy valaki mással is boldogok legyünk, ha őt nem találtuk meg...
Nekem pl volt egy 2 éves kapcsolatom, amiben nagyon szerelmes voltam, és tényleg azt hittem, hogy már halálomig vele maradok, aztán vége lett. Ő szakított velem, tavaly nyáron. Viszont azóta már megismertem valakit, akit tényleg teljes szívemből szeretek, és csodálkozva nézek vissza és emlékszek a történtekre, és teszem fel a kérdést magamnak: MIT kerestem én mellette? Miért voltam vele együtt? (VÉGIG RÉSZEG VOLTAM?!) Mert most már nem látom benne azokat a dolgokat, amik olyan tökéletessé tették őt a szememben, hiszen itt van valaki más, akiről viszont tudom, hogy nála sokkal többet ér. De persze nem mondom azt, hogy tévedés volt az előző fiúval összejönnöm, mert minden tapasztalat szükséges ahhoz, hogy teljes egészében lásd és értsd az életet. Csak azt mondom, hogy ne aggódj! :)
Ha azt gondolod, hogy ő volt a legnagyobb, mi a biztosíték arra, hogy már csak kisebbek lesznek?
Azt az embert, akivel együtt vagyunk, szeretjük. Elvégre is ezért vagyunk vele. De ha felváltja egy új szerelem, akkor az újat fogjuk szeretni. :)
És ne haragudj, ha zavaros voltam, csak sok mindent szerettem volna elmondani neked.
(25/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!