Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok! Ti szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Ti szoktatok kutatni?

Figyelt kérdés
Szoktatok kutatni a párotok levelei, sms-ei közt, facebookján, stb? Nemrég pont ezt kérdezte tőlem egyik ismerősöm, hogy mikor néztem utoljára a párom leveleit... Mondtam, hogy nem nézem, erre csak nézett kb olyan fejjel hogy "te hülye vagy, ezt mindig kell csinálni, mert sosem lehet bízni bennük". én azt vallom, hogy ha megcsalna, úgyis megtudnám, és ha meg is tudom, nem úgy akarom megtudni, hogy kutatok utána, mert akkor ő is jogosan érvelhet ellenem, hogy mit turkálok a cuccai között. Szerintetek elfogadható a kutatás?
2011. nov. 17. 12:20
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szerintem elfogadható..mi is néha belépünk egymás facebbokjába a párommal,ami nem azt jelenti,hogy nem bízunk egymásba,csak valahogy ez a téma szóbajött,és megbeszéltük,hogy a másik nyugodtan nézegetheti,hiszen semmi takargatnivalónk nincs. Persze ezt embere válogatja!
2011. dec. 7. 13:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Soha nem kutattam. Aztán egyszer hasamra ütöttem, és felkaptam a telefonját. Annyi elég is volt, hogy megtudjam, hogy megcsal már egy jó ideje. Kihasználta a bizalmamat, és a butaságomat.

A történetből az következne, hogy most ellenőrizgetek ezerrel, de nem. Ha meg akar csalni, akkor ellenőrzéssel, vagy anélkül is megteszi. A másik, hogy nem érzem azt, hogy bárkivel is vetélkednem kéne egy pasi miatt. Nem fogok odáig lealacsonyodni, hogy más olyan nővel, aki képes párkapcsolatban élő pasira mászni, egyenrangúnak érezzem magam. Ez nem az én erkölcsi világomhoz tartozik.

24/n

2011. dec. 7. 13:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát először is ha nincs félnivalóm akkor simán nézegetheti a párom az e-maileim, sms-t, ieie-et, myvipet, facebookot,

mert nem háborgok, hogy ez magánterület + nem bízol bennem és a többi ócska szöveg!

Aki pedig olyan gerinctelen, hogy a másikból a háta mögött hülyét csinál és megcsalja becsapja az megérdemli, hogy kutassanak utána!

Hiába törné fel a e-mailem( egyébként tudja a jelszavam) miért háborognék, ha én nem tettem semmi rosszat?

Az a féreg akiben nem lehet megbízni!

Természetesen én is tudom párom jelszavait...mert ez a bízalom, nem pedig az, hogy mindenki hiszi, hogy hűséges a másik aztán pofára esik!

Nem is árnék olyan lánnyal aki nem adja meg a jelszavait mert akkor nem bízzik bennem, Mit titkol előttem? Ha nem bízik bennem én sem benne akkor meg minek legyünk együtt!

Szóval én nem kutatok, mert ha megadja a jelszavait és én is megadom az enyéimet akkor van bizalom!

Na erről ennyit!

Egyébként megfigyelhető, hogy akik jönnek ezzel ,hogy nem szabad megnézni más leveleit és nem adják oda a párjuknak és blabla hogy merészelték feltőrni a fiókját mindig azok kufircolnak félre és azok verik át a másikat..ha nem őszínték megérdemlik.

Bízalom akkor van ha rászolgál valaki!

2011. dec. 7. 13:47
 14/14 A kérdező kommentje:
utolsónak: érdekes meglátás, de szerintem a bizalom ott kezdődik, hogy nem nézem meg. nem vaknak tettetem magam, de pont ettől rizikós a bizalom, hogy bevállalom, hogy nem nézem meg. akkor nem bízom benne, ha elkérem a jelszavát. ez a könnyebbik út. én kiakadnék, ha megnézné a leveleim, és nincs titkolnivalóm, nem kacsintottam félre soha, de ezek a magánleveleim. Olyan, mintha kb beleolvasna a naplómba. Azért, mert járok valakivel, még nem fogom leszerelni az ajtót. Kopogtasson, és akkor beengedem, de ne rúgja be, hogy na szevasz megjöttem.
2011. dec. 7. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!