Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ti szoktatok kutatni?
Soha nem kutattam. Aztán egyszer hasamra ütöttem, és felkaptam a telefonját. Annyi elég is volt, hogy megtudjam, hogy megcsal már egy jó ideje. Kihasználta a bizalmamat, és a butaságomat.
A történetből az következne, hogy most ellenőrizgetek ezerrel, de nem. Ha meg akar csalni, akkor ellenőrzéssel, vagy anélkül is megteszi. A másik, hogy nem érzem azt, hogy bárkivel is vetélkednem kéne egy pasi miatt. Nem fogok odáig lealacsonyodni, hogy más olyan nővel, aki képes párkapcsolatban élő pasira mászni, egyenrangúnak érezzem magam. Ez nem az én erkölcsi világomhoz tartozik.
24/n
Hát először is ha nincs félnivalóm akkor simán nézegetheti a párom az e-maileim, sms-t, ieie-et, myvipet, facebookot,
mert nem háborgok, hogy ez magánterület + nem bízol bennem és a többi ócska szöveg!
Aki pedig olyan gerinctelen, hogy a másikból a háta mögött hülyét csinál és megcsalja becsapja az megérdemli, hogy kutassanak utána!
Hiába törné fel a e-mailem( egyébként tudja a jelszavam) miért háborognék, ha én nem tettem semmi rosszat?
Az a féreg akiben nem lehet megbízni!
Természetesen én is tudom párom jelszavait...mert ez a bízalom, nem pedig az, hogy mindenki hiszi, hogy hűséges a másik aztán pofára esik!
Nem is árnék olyan lánnyal aki nem adja meg a jelszavait mert akkor nem bízzik bennem, Mit titkol előttem? Ha nem bízik bennem én sem benne akkor meg minek legyünk együtt!
Szóval én nem kutatok, mert ha megadja a jelszavait és én is megadom az enyéimet akkor van bizalom!
Na erről ennyit!
Egyébként megfigyelhető, hogy akik jönnek ezzel ,hogy nem szabad megnézni más leveleit és nem adják oda a párjuknak és blabla hogy merészelték feltőrni a fiókját mindig azok kufircolnak félre és azok verik át a másikat..ha nem őszínték megérdemlik.
Bízalom akkor van ha rászolgál valaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!