Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok! Ti szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Ti szoktatok kutatni?

Figyelt kérdés
Szoktatok kutatni a párotok levelei, sms-ei közt, facebookján, stb? Nemrég pont ezt kérdezte tőlem egyik ismerősöm, hogy mikor néztem utoljára a párom leveleit... Mondtam, hogy nem nézem, erre csak nézett kb olyan fejjel hogy "te hülye vagy, ezt mindig kell csinálni, mert sosem lehet bízni bennük". én azt vallom, hogy ha megcsalna, úgyis megtudnám, és ha meg is tudom, nem úgy akarom megtudni, hogy kutatok utána, mert akkor ő is jogosan érvelhet ellenem, hogy mit turkálok a cuccai között. Szerintetek elfogadható a kutatás?
2011. nov. 17. 12:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem, ha bízol a másik emberben nem kutatsz. Ha meg akar valaki csalni úgy is meg fog, persze nem biztos hogy meg fogod tudni... De van egy mondás:

" A bizalom alapja az ellenőrzés" :)

2011. nov. 17. 12:24
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem fogadható el. Jól érzed. Nem is ragozom a dolgot. Ez vagy világos vagy nem.
2011. nov. 17. 12:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Egy embernek akkor is kell legyen bizonyos mértékű magánélete, amikor párkapcsolatban él. Szép ideál az, hogy ketten egy ember vagytok, de ez igazából nincs így. Márpedig ha te kutatsz és találsz valamit amit ő nem mondott el, akkor fellobban a féltékenység, pedig lehet, hogy semmi okod nincs rá. Hagyni kell lélegezni a társunkat és bízni benne, ennyi.
2011. nov. 17. 12:29
 4/14 A kérdező kommentje:
pont ezaz! én sem akarom, hogy elolvasson valamit, amit félreért és áll a bál! van egy nagyon régi haverom, aki folyton olyanokat írogat, hogy szeretlek és ilyen nyálas szövegek, de pont h savazásból, mert elege van, hogy mindenhol (fb, msn) mindenki kiírja a magánéleti nyáladzásait. ha barátom elolvasná, még azt hinné, komoly, nekem meg nincs kedvem magyarázkodni.
2011. nov. 17. 12:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Nincs facebookom, a telefonomat meg nem adom oda neki. Ja, és hülye lennék elárulni a jelszavaimat.
2011. nov. 17. 12:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Elfogadható! Csak akkor kutakodtam, amikor fennállt a gyanúja annak, hogy a páromnál nem stimmel valami! Mindegyik lebukott. A rossz tapasztalatok miatt a bizalomban én sem hiszek.
2011. nov. 17. 12:35
 7/14 anonim ***** válasza:

Inkább a te ismerősöd a hülye. Ha nem tud megbízni a másikban, akkor vegyen kutyát.

Teljes mértékben elfogadhatatlan, hogy mások levelei, személyes dolgai után kutakodjunk.

2011. nov. 17. 13:20
 8/14 A kérdező kommentje:

hát ismerősöm felfogása elég fura sztem. folyton nézi a barátja leveleit, facebookját, sms-eit, és nem is titkolja előtte. egyszer megváltoztatta a barátja a jelszavát, és tök nagy hisztit csapott, hogy hogy csinálhat ilyet az ő tudta nélkül... nem bízik a barátjában, és azt mondta, hogy ha már eljátszotta a bizalmát, akkor minimum, h nézhesse.

bennem biztos, hogy kiváltana egy nagy adag ellenállást, ha tudnám, hogy folyton ellenőriznek meg vizsgáztatnak. ha eljátssza a barátom a bizalmam, de megbocsátok, akkor vagy igazán megbocsátok és nem ellenőrzöm, vagy hagyom a fenébe, de ellenőrizgetni, meg elolvasni magánbeszélgetéseket szerintem parasztság.

2011. nov. 17. 13:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Sokan összekaptam itt az oldalon olyanokkal, akik szerint elfogadható a kémkedés, a más holmijában, levelei között való turkálás, hallgatózás, meg a cél szentesíti az eszközt blabla.

Szóval NEM, SOHA. Aki olyan hülye, hogy a másik viselkedéséből nem tudja levenni, hogy baj van, az meg is érdemli. Aki meg leveszi, az úgyis rákérdez, és hiába is hazudik a másik, az meglátszik.

Undorodom az ilyen férgektől, akik kutakodnak, és legőszintébben sajnálom azokat, akiknek ilyen párjuk van, és eltűrik.

Igaz az a mondás, hogy egy kapcsolatban az irányít, aki kevésbé szeret. Tudnak ezek egyáltalán szeretni, vagy csak birtokolni akarják a másikat, ezért féltékenyek?

2011. nov. 17. 15:53
 10/14 A kérdező kommentje:
hm ez jó kifejezés, birtokolni a másikat. 100%ig egyetértek veled. ha szeretek vkit, akkor hagyom is egyben, hogy szabad legyen.
2011. nov. 17. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!