Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ti szoktatok kutatni?
Nem, ha bízol a másik emberben nem kutatsz. Ha meg akar valaki csalni úgy is meg fog, persze nem biztos hogy meg fogod tudni... De van egy mondás:
" A bizalom alapja az ellenőrzés" :)
Inkább a te ismerősöd a hülye. Ha nem tud megbízni a másikban, akkor vegyen kutyát.
Teljes mértékben elfogadhatatlan, hogy mások levelei, személyes dolgai után kutakodjunk.
hát ismerősöm felfogása elég fura sztem. folyton nézi a barátja leveleit, facebookját, sms-eit, és nem is titkolja előtte. egyszer megváltoztatta a barátja a jelszavát, és tök nagy hisztit csapott, hogy hogy csinálhat ilyet az ő tudta nélkül... nem bízik a barátjában, és azt mondta, hogy ha már eljátszotta a bizalmát, akkor minimum, h nézhesse.
bennem biztos, hogy kiváltana egy nagy adag ellenállást, ha tudnám, hogy folyton ellenőriznek meg vizsgáztatnak. ha eljátssza a barátom a bizalmam, de megbocsátok, akkor vagy igazán megbocsátok és nem ellenőrzöm, vagy hagyom a fenébe, de ellenőrizgetni, meg elolvasni magánbeszélgetéseket szerintem parasztság.
Sokan összekaptam itt az oldalon olyanokkal, akik szerint elfogadható a kémkedés, a más holmijában, levelei között való turkálás, hallgatózás, meg a cél szentesíti az eszközt blabla.
Szóval NEM, SOHA. Aki olyan hülye, hogy a másik viselkedéséből nem tudja levenni, hogy baj van, az meg is érdemli. Aki meg leveszi, az úgyis rákérdez, és hiába is hazudik a másik, az meglátszik.
Undorodom az ilyen férgektől, akik kutakodnak, és legőszintébben sajnálom azokat, akiknek ilyen párjuk van, és eltűrik.
Igaz az a mondás, hogy egy kapcsolatban az irányít, aki kevésbé szeret. Tudnak ezek egyáltalán szeretni, vagy csak birtokolni akarják a másikat, ezért féltékenyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!