Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromat otthagytam agresszív volt bántott egyszóval muszáj volt szakítanom, nem viseltem tovább! Viszont vele annyira jó volt a szex, hogy nagyon hiányzik és rossz belgondolni h mással lesz. Vagy h velem már nem! Mit tegyek?
Tipikus primitív női ösztönlény vagy. Bármibe lefogadom, hogy egy hét múlva visszakönyörgöd magad hozzá. Az olyan pasikat, akik megalázzák, leszarják, félholtra verik a nőt, soha sem fogják elhagyni. Bezzeg, ha egy normális barátod lenne, aki szeret, tisztel és megbecsül és elkövet egy apró hibát, már rég dührohamot kaptál volna. Egy agresszív f.szkalappal persze nem mered megcsinálni, mert megkapod a magadét.
Nyugodtan alázkodj meg előtte, hogy visszafogadjon, de majd ha kómásra ver, akkor ne merjél sírni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__10..
Tessék, itt a válasz a kérdésemre! Anno, amikor kiírtam ezt a kérdésemet az oldalra, a három válaszolóból kettő tagadta. Most úgy látom, kiegyenlítődött a meccs eredménye..)
Ja utolsó, valószínűleg az a 2 is kamuzott, magukat próbálták nyugtatni, vagy leplezni a hülyeségük, hát hiába.
Na az ösztön lényes is jó. Ennek amúgy tényleg úgy lenne értelme, ha ott lennének, mások előtt égne be, mert most itt mondod neki ne merjél sírni, úgyse fogod tudni, naa de ha kint várnának rá máris fordulna a kocka, nem tudná csak úgy "leszarni" az egészet.
De az ötlet jó, ha visszamegy akkor aztán ne nyafogjon, veresd magad össze hajrá, szerintem is szuper jó buli amúgy csak itt irkálom hogy nem. Gyere már majd el egyszer kötetlen verekedésre, most max elveszted 20 fogad, meg egy két törés, na bumm.
Mazo-Leonidas/24/f
Kedves Kérdező!
Lehet, a többi hímtársam elküld vissza Anyukámba, de tök normális - ha TÉNYLEG CSAK A SZEX hiányzik tőle.
Tudod, rengeteg normális pasi van, aki úgy is tud férfias és 'agresszív' lenni, hogy nem ver agyba-főbe, és kefélni is tud.
Ha visszamész hozzá, már elnézést, de beállsz azon ostoba p*nák sorába, akik elvesztik az agyukat, ha benedvesednek, még a boldogtalanságot is vállalják; ezzel nincs is baj, a saját életét mindenki maga b@ssza tönkre, csak az a baj, hogy ez sosem ilyen egyszerű... Lesz majd az életedben olyan idő, amikor a szex kevésbé lesz fontos; akkor gondolom pótolja majd egy kiadós verés. Vagy nem? Ha nem, akkor szerintem már jó úton jársz, és találsz majd magadnak mást, aki rommá dug úgy, hogy közben nem veri szét a fejed. The life is hard.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!