Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nem cinkes, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem cinkes, hogy a mai 20-22 éves palik 14-15 éves lányokkal jönnek össze? Elég csirák lehetnek ha a saját korosztályuknál nem tudnak érvényesülni :D 18F vagyok,17éves lányok még bejönnek, de alatta már kicsiknek érezném öket mellettem.

Figyelt kérdés
Eddig soha nem volt nálam fél évvel fiatalabb barátnőm, mostani idősebb is picit :D Bár manapság ez elég ritkának tünik.....Na mind1...Remélem nem csak a sértettek fognak irni akik magukra ismertek....:D
2011. nov. 16. 00:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
Van abban, amit mond, hiszen egy 22 eves ne egy 14 evest kurogasson mar.
2011. nov. 16. 10:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem, teszek rá magasról, hogy ki-kivel kefél.
2011. nov. 16. 11:21
 13/19 MolotovPunk ***** válasza:

Nekem az érettebb nők jöttek be inkább.

Most 24 vagyok,de nekem 30 éves csaj,nő is jó lenne simán.

18 éves koromban is a 20nál idősebb csajok jöttek be általában.

2011. nov. 16. 12:27
 14/19 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Nem fáj, csak emlékszem h mikor általánosba jártam midnig jötek gimiből a csajsztálytársainkoz :D És a lányok ezt menőnek tartották ugye h ien meg oan idős pasija van...Közbe meg megfordult a fejemben h ezeket az emebreket a saját korosztályuk semmibe sem nézi és ezért keresnek kisebbeket:D De mielőt lehurrognátok ezt nemke láltalánositani de elég sok esetben igyvan...

2. : Az életkor nem számit +20felett...Mert utána már fizikailag sem változik annyit az ember.

3. : Nem tünt fel mikor ilyen idős voltál, hogy egy év alatt annyit változtál h rádse ismerni?:D

4. : 1.válasz..

5: Végre vki:D

2011. nov. 16. 16:10
 15/19 A kérdező kommentje:

Egyébként ha 25-30 leszek természetesen nekem is fiatalabb lány kell majd.:D De az már megitn más...

A kérdés nem az életre szóló kapcsolatokra értettem mivel aligi van ijen fiatalkorban.legalábbis manapság.

2011. nov. 16. 16:12
 16/19 A kérdező kommentje:
*alig van ilyen
2011. nov. 16. 16:13
 17/19 anonim ***** válasza:
szerintem izgatja a fiúkat a lányok kora, meg az, hogy ennyi idősen tapasztalatlanabbak, érintetlenebbek, mint az idősebbek. ők lehetnek az első szerelem, akiért a lány odavan, stb. egyik ismerősöm is 23 éves, és a barátnője 10.-be jár, tehát kb 16 éves lehet. első gondolatom az volt, hogy ez meg mit akar egy kislánytól? de aztán rögtön válaszoltam is: szórakozik vele. Élvezi, hogy a kiscsaj odavan érte, menőzik, hogy húú milyen felnőtt férfi a barátom, ugrál körülötte, mint egy pincsikutya. Úgysem vele fogja leélni az életét a srác. Sztem ne érdekeljen, hogy ki mit csinál.
2011. nov. 17. 12:25
 18/19 anonim válasza:

a bnőm aki 17, 29 éves sráccal jár és nem "kúrokatnak"... és egyik barátnőm se szol bele h ő mit csinál (egyébként már volt naki 16 evesen 32 eves baratja is, am tanácsot nyilván adunk de nem szólunk nagyon bele)

ÉS! igen igen mi is gondoltuk ugy h pedofil vagy ehhez hasonlo dolgok... dee tegnap találkoztam a mostani barátjával es egy halál jofej srác (nem az esetem... DE! nem a kora miatt..!) és éretlen.. mert mint tudjuk (akinek nem inge ne vegye magára) a nők hamarabb érnek mint a férfiak... és egyébként engem van olyan h joval idősebbnek néznek de mostanába btalálják a 17-18at ... de volt már olyan is h 20-22nek néztek... egyébként én sose kezdenék ki nálam fiatalabb sráccal.. mert még az is egy nagy mázli lenne, ha a velem egykoru fiuk viselkednének ugy mint egy 15 éves lány... egy 22 éves fiu higyjetek el nekem h tud ugy viselkedni, mint egy 14-16 éves lány! tapasztalatból mondom... (nem félreértendő...)

15/L

2012. aug. 31. 13:51
 19/19 anonim ***** válasza:

Fura vagy számomra kedves kérdező, én soha nem járnék nálamnál idősebb, vagy akár velem egykorú nővel. Ez minden időben így volt nálam, nem csak most, 23 éves fejjel. Később meg pláne így lesz. Inkább elnézem, hogy egy 22 éves fiú jár egy 14 évessel lánnyal, minthogy akár egy 22 éves fiú egy 25 éves lánnyal. Egyébként meg abban egyetértek h egy 14 éves még éretlen a szexkapcsolatra, dehát járni úgy is lehet, h nem szeretkeznek, hanem kivárják minimum a 17-18 éves kort. Én addig várnék minimum, amíg biztos nem lesz h összeházasodunk, vagy akár házasságig is.

23/F

2012. aug. 31. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!