Így mennyire tudok majd érvényesülni?
Figyelt kérdés
A kérdésem arra irányulna, hogy a szülők miatt nem tudtam/nem akartam kapcsolatot létesíteni senkivel. Jelenleg 22 éves fiú vagyok, s arra vagyok kíváncsi, hogy - természetesen teljes őszintetség mellett - mennyire lesz esélyem normális életre?2010. febr. 26. 17:41
1/5 anonim válasza:
100%osan, de mi baj a szüleiddel?
2/5 anonim válasza:
Miért lenne,baj,h szűz vagy még?Nekem volt olyan barátom,aki 21 éves volt és én voltam az első nő az életében.Azóta is teljes életet él ugyan más nő oldalán.
4/5 anonim válasza:
én is így éreztem 16 évesen.most 23 vok.megkapok minden nőt akit akarok,és tudom h kell bánni velük.és így hogy visszagondolok örülök annak,h nem b@sztam el a fiatalságomat nőkre,nem kergettem ábrándokat,eljutottam nő nélkül sok száz nővel teli buliba,ahol flörtöltem,szexeltem,ittam,jól éreztem magam.nem rossz ám az ha elöbb kiéled magad,késöbb nem megy a kapcsolatod rovására.
5/5 anonim válasza:
Visszakérdezek: Az a normális,amit mindenki csinál? Azt vesszük etalonnak?
Egyébként teljesen normális leszel, hidd el nekem... Te már most normálisabb vagy, mint a többi "normális", ha ez a kérdés megfogalmazódott benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!