Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Így mennyire tudok majd...

Így mennyire tudok majd érvényesülni?

Figyelt kérdés
A kérdésem arra irányulna, hogy a szülők miatt nem tudtam/nem akartam kapcsolatot létesíteni senkivel. Jelenleg 22 éves fiú vagyok, s arra vagyok kíváncsi, hogy - természetesen teljes őszintetség mellett - mennyire lesz esélyem normális életre?
2010. febr. 26. 17:41
 1/5 anonim válasza:
100%osan, de mi baj a szüleiddel?
2010. febr. 26. 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért lenne,baj,h szűz vagy még?Nekem volt olyan barátom,aki 21 éves volt és én voltam az első nő az életében.Azóta is teljes életet él ugyan más nő oldalán.
2010. febr. 26. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
szard le a szüleidet
2010. febr. 26. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:
én is így éreztem 16 évesen.most 23 vok.megkapok minden nőt akit akarok,és tudom h kell bánni velük.és így hogy visszagondolok örülök annak,h nem b@sztam el a fiatalságomat nőkre,nem kergettem ábrándokat,eljutottam nő nélkül sok száz nővel teli buliba,ahol flörtöltem,szexeltem,ittam,jól éreztem magam.nem rossz ám az ha elöbb kiéled magad,késöbb nem megy a kapcsolatod rovására.
2010. febr. 26. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Visszakérdezek: Az a normális,amit mindenki csinál? Azt vesszük etalonnak?

Egyébként teljesen normális leszel, hidd el nekem... Te már most normálisabb vagy, mint a többi "normális", ha ez a kérdés megfogalmazódott benned.

2010. febr. 27. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!