Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ezt most hogy oldja meg? Mi...

Ezt most hogy oldja meg? Mi van ha ezért hagy majd ott?

Figyelt kérdés
Na szóval van egy srác. És megkérdezte tőlem, h szeretem-e a szexet...én emg szűz vagyok:S És ezt a kérdést még kimagyaráztam, ill hát sejtelmesen válaszoltam. Aztán jön a következő kérdése....Mi a kedvenc pózod?...Fuh mondom, ez nem lesz jó. Erre azt mondtam neki, h ezt most nem árulom el, titok. A kérdésem lényegében az lenne, hogy lehet őcsak a szexre megy? Mert annyira normálisnak tűnt eddig, de miután feltette a kérdéseit, félek, h ha kiderül hogy nem voltam még úgy senkivel, akkor ott hagy:( a Fiú 22, én 19/L
2011. szept. 4. 09:32
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
* "oldjam"
2011. szept. 4. 09:33
 2/18 LuckyestLooser válasza:
100%
csak b@szni akar...
2011. szept. 4. 09:35
 3/18 anonim válasza:
100%
ja ! Hagyd ott te!
2011. szept. 4. 09:36
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű hogy lyuknak néz, nem nőnek.
2011. szept. 4. 09:37
 5/18 anonim válasza:
100%

Milyen kérdés az, hogy "szereted a szexet?" :D Hagyd lógva, csak megakar pakolni-.-

24/L

2011. szept. 4. 09:39
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Neked ez kérdés?
2011. szept. 4. 09:42
 7/18 anonim válasza:
90%

Hát lehet akkor az enyém egyedi példa, de a jelenlegi barátom nekem is hasonló kérdésekkel indított szinte, mikor még alig ismertük egymást. Akkor én is kitérő választ adtam, illetve megmondtam, hogy semmi köze hozzá. Azóta járunk négy hónapja és még nem feküdtünk le egymással. Mondjuk még az első randin tisztáztuk utána, hogy én még szűz vagyok, szóval nem árultam zsákbamacskát.

20/L

2011. szept. 4. 09:45
 8/18 anonim válasza:
100%
Ha a fiú normális, akkor örülni fog annak, hogy szűz vagy, és esetleg ő lehet neked az első. De! A mai pasik inkább gyüjtögetésre mennek. El kellene mélyülnie a kapcsolatodnak (barátkozás és köclsönös szimpátia) a fiúval, hogy ne merülhessen fel benne az utóbbi dolog.
2011. szept. 4. 09:48
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Ilyet normális meber nem kérdez mástól, legfeljebb, ha párkapcsolatban vannak.

2. Ha ilyen kérdései vannak, akkor én egyértelnmüen közölném, hogy EHHEZ SEMMI köze.

3. Ha valaki igy kerz, akkor az CSAK szexre hajt.

2011. szept. 4. 09:49
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak nagyon őszinte, és semmit sem fél megkérdezni... Neked kell látnod, hogy egyébként vannak-e árulkodó jelek. Alapesetben persze én sem örülnék ilyen kérdéseknek, páros lábbal ki is rúgnám az ajtón...
2011. szept. 4. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!