Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ezt most hogy oldja meg? Mi...

Ezt most hogy oldja meg? Mi van ha ezért hagy majd ott?

Figyelt kérdés
Na szóval van egy srác. És megkérdezte tőlem, h szeretem-e a szexet...én emg szűz vagyok:S És ezt a kérdést még kimagyaráztam, ill hát sejtelmesen válaszoltam. Aztán jön a következő kérdése....Mi a kedvenc pózod?...Fuh mondom, ez nem lesz jó. Erre azt mondtam neki, h ezt most nem árulom el, titok. A kérdésem lényegében az lenne, hogy lehet őcsak a szexre megy? Mert annyira normálisnak tűnt eddig, de miután feltette a kérdéseit, félek, h ha kiderül hogy nem voltam még úgy senkivel, akkor ott hagy:( a Fiú 22, én 19/L
2011. szept. 4. 09:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Huuu...hát igen, félek, hpogy csak arra megy. Azt mondta élőben nem fogja megkérdezni, csak kíváncsi...és hogy reméli nem nézek ezért derde szemmel rá....Nem tudom még mi lesz....Várok, hogy jobban megismerjem. Úgyis majd lejön az, ha csak arra megy...remélem:)
2011. szept. 4. 10:33
 12/18 Robikaaaaaaaaaaa1992 ***** válasza:
100%
ááá hagyd a francba régen rossz!!!!
2011. szept. 4. 11:14
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát ha ennyien ezt mondják...:S:S
2011. szept. 4. 11:18
 14/18 Roland 55 ***** válasza:
50%

Figyeljétek meg, hogy az lesz a következő kérdése, hogy van egy srác...megkérdezte milyen kaját szeretek, lehet ő csak a kajára megy?

Azért, mert felhozta a szex témát...ez egy ugyanolyan téma mint a többi nem?Ezért még nem kell leszúrni a komát!

2011. szept. 4. 19:17
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem, nem akaarom ezért ott hagyni.....csak nekem fura, hogy ilyen kérdést tesz fel, amikor még nem is látott élőben...
2011. szept. 4. 21:59
 16/18 anonim válasza:
jaaa igy sztem más, hogy nem is látott élőben, én azt hittem:S Igy lehet, nem tud milyen témát felhozni és vmilyet mindenképp akart :D
2011. szept. 5. 10:08
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát az lehet:D Ezért is vagyok dilemmában:D
2011. szept. 5. 12:18
 18/18 anonim ***** válasza:
hát mondjuk mondd meg neki az igazat. ha megért megértett ha nem hagyd a p*csába!!!!!!!!
2011. szept. 5. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!