Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy csak a jóképű fiúk\\jó csajok tudnak érvényesülni?

Figyelt kérdés

Hiába mondjátok ez márpedig így van nem?

Hiába valaki jófej,sokat számít a kinézet,azt nézik meg először.

De ne legyen igazam!

2009. jan. 26. 21:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de mindenkinek más a zsánere. Én imádom a kétajtós szekrényeket, pedig nagy részüket más nem mondaná szépnek.
2009. jan. 26. 21:11
 2/11 A kérdező kommentje:

furcsa példa hallod :D

de van benne valami

2009. jan. 26. 21:15
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Hát sztem mindenkinek más a jó csaj.

Nekem a kismellü vékony csajok tetszenek.

2009. jan. 26. 21:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert mondhat bárki bármit, egy embernél az első benyomás a meghatározó. amit először egy emberből látsz, az a külseje. egy harmonikus arcú, testalkatú, jó megjelenésű ember előbb érvényesül. (lásd, pl az állásinterjúkat)
2009. jan. 26. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Mindenkinek más az ízlése az biztos, de aki nagyon vonzó nő vagy férfi az sok embernek tetszik a másik nem képviselői közül, aki kevésbé vonzó az annál kevesebbnek...

Én depressziós voltam emiatt. "csúnya vagyok" mondtam. Pedig nem vagyok csúnya. A depresszió miatt éreztem magam annak. Van olyan lány akinek tetszem és van akinek nem. Nem vagyok jóképü, ezért nem tetszem olyan sok lánynak, de van akinek igen.

Első benyomás úgyis a kinézet... de utána már nem a külső a legfontosabb.

Szerintem egyértelműen könnyebb érvényesülni annak aki szép, de nem minden a szépség.

2009. jan. 26. 21:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

mert a nem ügyeletes szépfiúnak széplánynak született skacok elhiszik hogy ők kevesebbet érnek, ha a sarkukra állnak mindenkit jól megtudnak lepni

szégyen nem szégyen volt már hogy egy visszahúzódó nem túl előnyös külsejű lányról a kinézete alapján ítéltem meg a helyzetét sőt még a tudását is, és hatalmasat tévedtem

az önbizalomhiány eleve csapda, ha ebből kilép az ember, látszik rajta a változás, és akkor már nem kell ügyeletesnek lenni hogy érvényesülhess

2009. jan. 26. 21:30
 7/11 anonim válasza:
100%

Nem mindig igaz,én pl elég jó csajnak tartom magam,nem beképzeltségből,de a tükör nem hazudik:) Szóval én nagyon sokszor azt kívánom h bárcsak ne így néznék ki,mert ha "csúnyább" lennék nem mindenki csak azt látná bennem,h itt 1 jó csaj, kell a teste...

Szóval eddigi tapasztalataim alapján nem a külső számít, egy munkahelyre se azért vesznek fel,mert jól nézel ki,kivéve ha vmi perverz pasi keres titkárnőt.XD Szal sztem ne általánosítsunk, a jó külsőnek is vannak hátrányai.

2009. jan. 26. 22:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha valakinek jó a kisugárzása,beszélőkéje,és a humora de nem ő a legszebb attól még jobban tud érvényesülni!!
2009. jan. 26. 22:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem nem így van. Hiába nézel ki jól egy állásinterjún, ott sem a kiskosztüm meg a szőke lobonc a lényeg: egyrészt ott van az önéletrajzod, másrészt elő kell adnod magad. Én nem vagyok egy Gisele Bündchen, de ha behívnak állásinterjúra, 90%, hogy megkapom, a főiskolát diadalmenetben végeztem el, holott nem tanultam magam halálra, de azt a keveset nagyon jól prezentáltam, és szerettek a tanáraim.

A kinézetet nagyon el lehet ám rontani...nem találkoztatok még olyan emberrel, akinek az első mondatat után azt gondoltátok, bárcsak ne szólalt volna meg?

2009. jan. 27. 10:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem azért mert egy jó kinézetű fiú/lány eleve több pozitív visszajelzést kap az emberektől az 1. benyomás alapján....Ezáltal alapból magabiztosabbak lesznek és így jobban boldogulnak az életben.....

14/F

2010. ápr. 27. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!