Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódoként h tudok így érvényesülni?
Van egy bnőm, aki bulizós, közvetlen az emberekkel, és ő most bemutat egy két haverjának. A gond csak az h én nem tudok annyira feloldódni idegen társaságba, főleg melette:S
nem tudom h h viselkedjek, ők mégiscsak ismerik egymást, én meg nem is tudom h így h tudnék bekapcsolódni a beszélgetésekbe :S
betegnek tettesem magam v én nem tudom :S
17(L
köszi szépen ez legalább használható válasz volt :)
mot kb 4-5en leszünk így nem tudok annyira válogatni:S
16:18 vagyok.
Ez a 4-5 fős társaság a legtökéletesebb. Figyeld az embereket, mosolyogj, ha van véleményed szólj bele a beszélgetésbe, ha ismersz valakit akkor is beszélhetsz. A lényeg, hogy ne pocskondiázz senkit nehogy rossz néven vegyék.
Nem kell megjátszanod magad. Ha jófejek akkor elfogják fogadni, hogy te ilyen vagy. Engem is elfogadtak mint a "szűkszavú Kittike" :P. De nem bánom. Ugyanúgy hívnak mindenhova, kapok levelet ha szülinapom van stb. És még meg sem kell játszanom magam...:)
Jah! És ne utánozd a barátnőd, mosolyogj sokat, ne tedd keresztbe a kezed a mellkasod előtt ha álltok, mert az zárkózottságra utal.
Sok sikert! Ismét 16:18 voltam :D
húú köszi szépen h segítettél:)
remélem beválik:) majd igyekszem
Nem szabad megfutamodni! Én is ilyen vagyok. Van mikor egészen megerőltetem magam és azt hiszem, hogy na, ma sokat beszéltem ennek ellenére megkérdezik, miért vagy ma ilyen csöndes?
El kell menni mindenre. (Feltéve, ha jó a társaság.) Én is inkább beleszólok valamit, ami kapcsolódik hozzám, vagy hallottam, olvastam, mintha semmit se raknék hozzá. Szintúgy megszoktam keresni a hallgatagabb tagokat és hozzájuk csapódom. Van egy ilyen srác a társaságban, de őt is nagyon szeretik. Egyszerűen nem lehet mindenki mókamester. :) Én is mostanában tanultam meg, hogy ettől függetlenül lehet szeretni egy embert. A másik jó trükk, hogy én direkt megnézem az általam nagyranézett, "menő" és népszerű emberek hibáit. Meg lehet találni bennük is olyan pontokat, amitől rögtön közelebbnek látszik hozzád. Ezáltal neked nő az önbizalmad, és nem érzed magad kisebbnek tőlük. Ha egyenlő félként tudod kezelni a másikat, akkor közlékenyebb tudsz lenni, hiszen tudod, hogy ő is csak olyan mint te. Engem mindig ez akadályozott, a város mondhatni népszerű srácai hívtak egy idő után ide-oda és sose értettem miért velem barátkoznak. De én túlságosan felértékeltem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!