Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ha barátnőtök azt mondaná egyik nap hogy terhes akkor hogyan reagálnátok erre? Mit szólnátok? Örülnétek vagy nem?
értem
és ha a barátnőtök meg akarná tartani a babát de ti nem akarnátok akkor mit csinálnátok?
"ha egy szakítás után tudnátok meg egy ilyen hírt a barátnőtökről akkor mit szólnátok?
Segítenétek neki vagy otthagynátok a $z@rba?"
Rohadtul nem érdekelni. Ha pedig azért szakítottunk, mert megcsalt, akkor meg főleg nem.
nem kényszerítem magamhoz, az ő döntése hogy mit akar, ha amugyse akarja a gyereket akkor mehet amerre lát, engem nem fog kényszeríteni abortuszra...
egy kisbaba fontosabb mint egy pasi akkor, és nem tudom hogy van szíve ilyesmihez, nem ő belőle szednék ki a gyereket hanem belőlem
"ha nem megcsalás lenne, és simán még talán a kapcsolatot helyre lehetne hozni csak ti nem akarnátok"
Akkor sem. Nyilván nem véletlenül mentünk szét. Nagyon sok ostoba nő pedig azt hiszi, ha felcsináltatja magát, akkor minden egy csapásra helyre jön és boldogan élnek, míg meg nem halnak, vagyis egyfajta eszközként használják fel a gyereket. Holott akkor kéne gyereket vállalni, ha a felek kölcsönösen szeretik és tisztelik egymást és nem úgy, hogy hoppá szakítás után derült ki, hogy becsúszott a dolog. Ez nem jó se neked, se a pasinak és a gyereknek sem.
Én gyanakvó vagyok, úgyhogy ha a volt nőm, mindenáron gyereket akar egyedülállóként, rendben van, de rám akkor se számítson, mert sajnálatból senkivel se fogok együtt lenni. Ha pedig anyagi igényei lennének, akkor pedig lesz szíves egy DNS vizsgálati eredményt felmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!