Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek az újrakezdésben?

Figyelt kérdés
Volt már kapcsolatotok, amit újra tudtatok kezdeni. Mit gondolsz másfél hónap nem beszélés után újra lehet kezdeni?

2011. nov. 15. 08:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

akkor most jövök egy kis ellenpéldával

mi külön voltunk 5 hónapot majd újra kezdtük anno... azóta sokkal toleránsabbak vagyunk egymással, elnézőbbek, megértőbben és jobban meg tudjuk beszélni a dolgokat

de tény, hogy több az ellenpélda

de nekünk bejött (:

23L

2011. nov. 15. 11:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem. Ha egy porcelánvázán átmegy az úthenger, hiába ragasztjuk meg, nem lesz már ugyanolyan, mint régen.
2011. nov. 15. 11:30
 13/14 anonim ***** válasza:
na és ha eltelt közben egy évtized? vannak, akik nem egy-két hónap után, hanem jóval később kezdik újra. akkor meg már mindketten megváltozhattak.
2011. nov. 16. 19:51
 14/14 anonim ***** válasza:

A válaszíró 87%-ban hasznos válaszokat ad.

# 13/13 Időpont tegnap 19:51

Kutyából nem lessz szalona!!!

Nekem kettő komoly kapcsolatom volt amiket szó szerint évek után jöttünk össze.Hiába a tűz ami újra lángra gyúl ha ugyanúgy végződik.Az egyik ilyen kapcsolatom 6 év után volt de én komolyan gondoltam de én sem voltam képes megbízni az illetőbe,mikor már kezdtem megenyhülni akkor megint lehullott a lepel és kiderült hogy egy cseppet sem változott az illető.A másik az az első szerelmem volt.Ő vele 2-3 évente összejöttem mindig is egy-két hétre a legutóbb mikor ő is komolyan szerettet volna valamit és én is...Nos hát ez sem jött össze hiába szerettük egymást,egyszerűen nem egymás mellé valóak voltunk és ez egy idő után elsöpört bennünket!

És számos példa volt rá hogy egy voltnőm átjön hozzám bulizni ,de ebből sosem lett semmi több.

Szóval ha egyszer különválik az ember valamiért akkor másodjára miért maradnának együtt?

2011. nov. 17. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!