Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek az újrakezdésben?
Figyelt kérdés
2 hónapja szakítottam a barátommal és nem tudom eldönteni h most mi legyen. Szeretné újrakezdeni én meg döntésképtelen vagyok..::( nem tudom h mivel lenne jobb ha még1x újrakezdenénk? Keressek mást? v legyek megint vele? HELP :)2010. máj. 22. 00:41
1/8 anonim válasza:
Ez attól függ hogy miért szakítottatok!
2/8 A kérdező kommentje:
lényegében csak összekaptunk mind a ketten idegesek voltunk és olyat mondtunk amit nem szabadott volna... :S de akkor sem tudom h újra akarom e....:(
2010. máj. 22. 00:49
3/8 anonim válasza:
figyu, tapasztalatból mondom, hogy ez tingi-tangi kapcsolat, húzd meg ereszd meg, ha hülyeség volt, akkor tényleg érdemes kibékülnötök... de csak akkor, ha ő akarj ajobban mint te!!! ha voltak más problémák is, tudom marha nehéz, de nézz előre, és felejtsd el!
4/8 anonim válasza:
ha hülyeség volt= ha tényleg hülyeségen vesztetek össze
5/8 anonim válasza:
Ha megtudjátok beszélni, tisztázni a problémákat, akkor miért ne? De tényleg csak akkor fog működni, ha mindketten változni tudtok olyan irányba, hogy a szakítást jelentő probléma ne merüljön fel újra és újra, vagy valahogy kezelni tudjátok.
6/8 anonim válasza:
Mi is szakítottunk már, volt egy korszaka ami nekem nemtetszett, pl 5 napig nem is láttam, 5 hónap után, ezért szakítottam vele, rájött,hogy mekkora bolond volt, 1-2 után kibékültünk, tényleg megváltozott, és azóta is együtt vagyunk (2 éve már), szóval bizonyos esetekbe lehet újrakezdeni, ha tudtok változtatni és hajnalndóak vagytok.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) majd átgondolom :)
2010. máj. 22. 09:52
8/8 anonim válasza:
Ez attól függ h mit érzel iránta...
Ha még szereted...vagy olykor olykor hiányzik...akkor lehet adni neki még 1 esélyt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!