Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hisztek az újrakezdésben?

Hisztek az újrakezdésben?

Figyelt kérdés
Mármint, ha egy kapcsolatot elszúr valaki, de képes megváltozni, és mindent megtenne, hogy a kapcsolat újrakezdődjön, máshogy? Köszönöm a válaszokat.
2009. jún. 26. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Hiszünk benne
2009. jún. 26. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Olyan nincs!Szerintem ha egy kapcsolatnak vége lett akkor újra lehet kezdeni de nem fog sokáig tartani!Mer egy idő után előjön az a gond ami miatt annak idején szakítottatok.Inkább keress egy új kapcsit!
2009. jún. 26. 22:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak nagyon köszönöm a bátorítást:)
2009. jún. 26. 22:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok. Szívesen! :)

Én is újrakezdő vagyok a barátnőmmel, kb 1 éve kezdtük újra, azóta jobban szeretjük egymást mint bármikor azelőtt, és már el sem tudnám képzelni az életem mással.

2009. jún. 26. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát, én soha nem hittem. A barátnőimet is eszerint az elv szerint láttam el tanácsokkal, ha ilyen helyzetbe kerültek- mondván "Felmelegítve csak a káposzta jó".

Aztán a sors fura fintora révén "akasztották a hóhért", és most, az újrakezdett kapcsolatomban boldogabbak vagyun a Szerelmemmel, mint eddig bármikor (5 éve vagyunk együtt).

Egyébként- szerencsére- a barátnőim kapcsolatai is jól alakultak: egyikük szintén újra kezdte annak idején a barátjával. A dolog most úgy néz ki, hogy jövő héten ünnepeljük a lagzijukat! :)

Szóval ennyi pozitív tapasztalat után én is kezdek hinni az újrakezdésben, de szerintem ez csak akkor működik, ha a két fél tud, és mer(!) egymással mindent őszintén megbeszélni.

2009. jún. 27. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!