Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztek az újrakezdésben vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek az újrakezdésben vagy az sosem jó?

Figyelt kérdés
2009. máj. 15. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Én nagyon is hiszek benne!!

MErt ha valakit szeertsz akkor semmi se lehet akadály! Legyene yg csúnyaszó is akár! vagy egyéb!:)

2009. máj. 15. 18:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én abban hiszek hogy a végletekig ragaszkodok egy kapcsolathoz és megpróbálom kihozni belőle a maximumot,ha mégse működik jobb a szakítás.

Volt viszont egy olyan kapcsolatom is,ami az adott időben csak problémát jelentett és "terhet" mindekettőnknek,szóval ebben sok minden bennemaradt.

Én csak ilyesmit kezdenék újra!

2009. máj. 15. 18:20
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Én nem. Meg is indokolom. Csak úgy, hirtelen felindulásból nem szoktam szakítani. Ezt minden esetben alapos mérlegelés után szoktam megtenni és mindig okkal. Tehát: ha egyszer valakivel befejeztem, azzal végérvényesen befejeztem és nem kezdem újra.
2009. máj. 15. 18:20
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Nem.
2009. máj. 15. 18:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát meg kell próbálni! Velem másfél év után szakított a párom, de egy hónap után visszajött és azóta nagyon boldogok vagyunk (már 5 éve). Szóval valakinél működik, valakinél nem, nálunk működött!
2009. máj. 15. 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű.

Újrakezdeni akkor érdemes egy kapcsolatot, ha sikerült a korábbi problémákat megbeszélni, és van esély és széndék a változtatásra.

Ha minden ugyanúgy marad, akkor nem érdemes újrakezdeni, mert elő fog jönni ugyanaz a konfliktus.

Hypathia

2009. máj. 15. 18:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy év után szakítottunk, majd négy év szünet után melegítettük fel a káposztát és jobban megvagyunk, mint először. Ez szintén egy éve történt.:D
2009. máj. 15. 20:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem felmelegítve csak a káposzta jó! Ha vége van egy kapcsolatnak, akkor annak vminyomós okának kellett lennie szerintem, de persze mindig vannak extrém esetek!
2009. máj. 17. 00:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Attól függ. Egy szakítás nyilván valamiért történik, ilyen esetben a probléma újra elő fog jönni, legfeljebb az elején az újbóli rózsaszín köd elfedi. Mindenesetre én abban hiszek, hogy mindenki megérdemel még egy esélyt de ha utána nem megy, annyi.

Viszont, ahogy egy előző említette, olyan kapcsolat működhet amiben még "benne maradt valami".

2010. jan. 23. 00:32
 10/10 anonim válasza:
100%

Van egy srác, akivel nem voltam túl sokáig együtt, de nagyon nagyon szeretem és imádom a mai napig...

nagyon fájt, amikor szakítottunk, dee rájöttem a hibáimra és hogy min kéne kicsit változtatnom...ezt a szakításnak köszönhetem... előtte mindig csak veszekedtünk... sztem van értelme az újra kezdésnak, de csak akkor, ha rájöttetek mi volt az oka annak, hogy szakítani kellett és ha mindketten beláttátok a hibáitokat és próbáljátok azokat kijavítani...

mindenkinek jár egy második esély, miért pont neketek ne járna?

azon kívül, ha még mindig éreztek egymás iránt valamit, egy próbát megér...

jó ötletnek tartom az újrakezdést:)

2010. márc. 3. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!