Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy Ő! Hisztek benne?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 11:58
1/25 anonim válasza:
Az biztos, h nekem sose jön el, mert túl csúnya vagyok ahhoz, h bárki is belém szeressen.
2/25 anonim válasza:
Persze, általában nem is egy ilyen van az ember életében. Aztán rajta és rajtunk áll, hogy az is marad-e életünk végéig.
3/25 anonim válasza:
én abban hiszek, hogy összejössz valakivel, akibe nagyon sokáig leszel szerelmes (jóval tovább, mint egy átlagos kapcsolatban), utána pedig ha már nem is vagytok szerelmesek, együtt maradtok, mert az együtt töltött évek alatt megszerettétek annyira egymást, hogy továbbra is együtt akarjatok élni, együtt akartok még mindig megöregedni, az unokákkal foglalkozni, stb.
4/25 anonim válasza:
Hülyeség. Ilyet hogy nagy Ő, meg igazi a nagyon szerelmes ember gondol. Ellenben létezhet olyan ember, akivel kompromisszumokkal boldogan le lehet élni egy életet. 27/f
6/25 anonim válasza:
hinni nem hiszek benne, de megfelelő társ létezik ha közben visszaszáll a földre az ember a nagy szerelemtől
7/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
1., ne írjál már ilyet.... valakinek te vagy a legszebb
2., igen, azt hiszem igazad van
3., ez nagyon szép gondolat
2011. jún. 20. 12:15
8/25 anonim válasza:
bárki lehet a nagy Ő,ha mindketten egy életre akarjátok és tesztek érte hogy jó legyen :)
9/25 anonim válasza:
Szerintem van is, meg nincs is :D. Ha mindkét fél elhiszi, hogy jobbat nem találnának és számukra ő az igazi, akkor létezik, ha nem akkor nem. Ezzel az a baj, hogy ehhez mind kettő ember "elhatározása kell". Nálam volt olyan, hogy én elhatároztam, hogy ő az aki kell nekem, leányzó meg nem így gondolta, szóval nem ő volt az :) 19/f
10/25 anonim válasza:
Hiszek is meg nem is... sajnos a nagy Ő lehet ronda,szemét,bunkó,stb,mégis Ő marad... tökéletesség nincs...remélem egyszer lesz valaki,aki olyan lesz,akiben semmit nem változtatnék meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!