Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy Ő! Hisztek benne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy Ő! Hisztek benne?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 11:58
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Én is próbáltam értésére adni, de nem nagyon ment. Szerinte a fiúknak nem feltétlen a külső számít, viszont a lányoknak... én is fordítva tapasztalom. De azért én reménykedem, és még abban is hiszek, hogy ő is reménykedni fog. :)

Remélem megtalálod/megtaláljuk a Nagy Ő-t ^^

2011. jún. 20. 22:54
 22/25 B.angel ***** válasza:
Hát igazából van egy párom, de annyira... már nem bízok benne... viszont nagyon különös körülmények között jöttünk össze, mintha a sors hozott volna minket össze. Meg rengetegszer kitaláljuk egymás gondolatát, ugyanazokat a dolgokat tesszük és stb. Rengeteg probléma adódott, de mégis együtt vagyunk.. én iszonyatosan szeretem, de benne nem vagyok biztos. Talán ő a nagy Ő, de ha nem vagyok biztos a szerelmében vajon lehet a nagy Ő? Vagy ki tudja... filozófikus kérdések ezek, nem is megyek bele. Szeretném, ha Ő lenne, tehát, ha úgy vesszük megtaláltam már, csak ne lenne olyan amilyen.
2011. jún. 20. 23:05
 23/25 A kérdező kommentje:

Hmmm. Én is azt hittem, hogy megtaláltam, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy tévedek. 2 és fél évig voltunk együtt, de annyi minden dolog volt, ami idegesített benne, és rájöttem, hogy nem jó az,hogy megakarom változtatni... és ezek az "apró" dolog miatta, kezdetem kiszeretni belőle, és ezért szakítottunk. Néha úgy érezem, hogy sose fog így senki szeretni/elfogadni, mint Ő, de remélem csak rosszul érzem. :)

De remélem neked Ő a nagy Ő ^^

2011. jún. 20. 23:15
 24/25 B.angel ***** válasza:
Szerintem rosszul érzed, ha már nem vagytok együtt és nem is nagyon látod már esélyét, akkor ő, nem Ő. Ha zavartak az apró dolgai, akkor meg pláne. Hamarosan úgyis megtalál az Igaz szerelem, nyálas duma, de azért reménykedni még lehet, nemde? (: Sok sikert!
2011. jún. 20. 23:19
 25/25 A kérdező kommentje:
De igen ^^ Én is csak reménykedek :D
2011. jún. 21. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!