Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy Ő! Hisztek benne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy Ő! Hisztek benne?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 11:58
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
:)
2011. jún. 20. 12:38
 12/25 anonim ***** válasza:

"1., ne írjál már ilyet.... valakinek te vagy a legszebb "

Ne haragudj, de ezen most felröhögtem :D Sajnos férfiból van jó pár olyan, aki annyira ronda, h senkinek nem kell. Én is ezek közé tartozom.

2011. jún. 20. 12:43
 13/25 A kérdező kommentje:

Nem haragszok, és tudod nőből is van pár olyan, aki így gondolja...

És nincs olyan, hogy ne keljél senkinek. Én se vagyok egy szépség...na de azért akadnak olyanok, akik járnának velem. Nem hiszem el, hogy egyetlen nő sincs akinek kellenél. Ilyen nincs!

2011. jún. 20. 12:49
 14/25 anonim ***** válasza:

A Nagy Ő az az ember, akivel az életben a legjobb kapcsolatod volt. Nyilván nincs olyan, hogy valaki pont rád vár a foteljában, de ezzel még nincs megcáfolva se a dolog (csak mert ezt szokták gyakran mondani, valami idézettel).

Hagyd ezt a szerencsétlent, ez a perverziója, hogy mindenhova beírogatja az ostoba önsajnáltató dumáit, valami agyilag nincs rendben vele az tuti. Ha azt mondja, ő nem kell senkinek, az biztos úgy van, ha ennyire ezt akarja, de ettől még a többi ember hadd élje külön az életét.

2011. jún. 20. 13:02
 15/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Valahogy így is van. :)

2011. jún. 20. 13:23
 16/25 B.angel ***** válasza:

Hagyd a 67%ost nem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről, minden ilyen kérdéshez odaír és sajnáltatja magát.

És hááát én igen hiszek benne. (: Léteznie kell!

2011. jún. 20. 22:38
 17/25 A kérdező kommentje:
Én is remélem, hogy létezik ^^
2011. jún. 20. 22:41
 18/25 A kérdező kommentje:
Mellesleg 67%-osat "ismerem" azt hiszem. Ma leveleztem vele. És még mindig nem hiszem el, hogy nincs olyan lány, akinek ne ő lenne a nagy Ő :)
2011. jún. 20. 22:46
 19/25 B.angel ***** válasza:

Próbáltam szépen, csúnyán, gúnyosan, mindehogy az értésére adni, hogy bármennyire szeretné is nem mindegy lány görény. Nekem a tapasztalataim azt mutatják inkább több fiú van, aki görény. De nem általánosítok, mert azért ismerek pár rednes fiút, szerencsére. (:

A nagy Őt meg várom, ha van. :D

2011. jún. 20. 22:48
 20/25 B.angel ***** válasza:
rendes*
2011. jún. 20. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!