Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ciki ha egy 19...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki ha egy 19 éves fiú egy 14 éves lánnyal jár?

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 02:05
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Eee, egyébként szerintem akármilyen érett akárkicsoda, ebben a korban KÉPTELENSÉG hogy úgy lássa a dolgokat ahogy majd 5 évvel később fogja. És tényleg ilyen korban lányra vigyázni kell, de ha már itt tartunk úgy általában is "áhhh egy pillanat, te fiú vagy, akkor aszodj meg..". Épp ezért van ennyi forever alone. Lányok a törékenyek fiúk meg vasbeton-titánium-acél ötvözetből születnek.
2011. nov. 18. 16:08
 42/44 anonim válasza:
addig nem ciki míg rád nem szálnak a rendőrök
2011. nov. 19. 11:06
 43/44 anonim válasza:
91%

14 évesen összejöttem egy 19 éves sráccal. Nagyon klassz volt, nagyon jól működött. Egy darabig. Majdnem 2 évig jártunk együtt és nem feküdtünk le egymással. A környezetünkbe persze ezt senki nem hitte el nekünk (meg tudom érteni). Mire 16 éves lettem én jöttem rá, hogy nem igazán illünk össze, mert teljesen másak az elvárásaink. Én szórakozni szerettem volna, ő pedig folyton velem szeretet volna lenni. Érdekes módon a szexet soha sem erőltette. Ez is furcsa volt számomra.

Aztán szakítottunk és a srác sokáig egyedül maradt, ami persze nem jelent semmit. Ami furcsa (még mindig), hogy egy velem idős lánnyal jött össze újra.

Persze senkit nem lehet elítélni azért, mert fiatalabb barátnője van. Én is boldog voltam vele csak éppen amíg én "értem" és növekedtek az igényeim, addig ő megmaradt azon a szinten, ahol volt.

2011. nov. 20. 16:46
 44/44 anonim válasza:
PEDÓMACI xD :D
2011. dec. 11. 08:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!