Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sztetek ciki, ha egy 16 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek ciki, ha egy 16 éves fiú egy 14 éves lánnyal jár?

Figyelt kérdés
Van egy bnőm, aki 14 éves. Semmi testi kontaktus nem volt köztünk meg egyelőre nem is szeretnénk. A szüleim elfogadják, de az iskolában meg pár helyen néha úgy érzem ciki.
2011. ápr. 29. 11:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha szerinted ciki az, hogy egy fiú egy 2 évvel fiatalabb lánnyal jár, akkor neked nem való barátnő. Ha pedig nem a korkülönbséget érzed cikinek, hanem a barátnőd személyiségét, akkor keress másikat és ne rabold az idejét.

27/F

2011. ápr. 29. 11:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki !
2011. ápr. 29. 11:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is fiú vagyok, 17 és nekem is egy 14 éves barátnőm van, de úgy érzem hogy a többiek előtt leéget, pont mint te, és már 1éve együtt vagyunk, de nála sokkal jobb csajok vannak, (nem kinézetre, hanem belsőleg) és tényleg úgyérzem hogy szeretem, de egyszerűen valamiért a környezetemben olyan gyerekesen viselkedik, ütöget, meg így vizsítozik, nagyon idegesít...szerintem a következő barátnőm idősebb lesz...
2011. ápr. 29. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
kicsit ciki...kereshetnél a korosztályodból is, de az jó döntés, hogy nem szexeltek, mert egy 14 éves lánynak túl korai lenne...
2011. ápr. 29. 12:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem a korosztályomból nem kell barátnő, mert mind az összes 16-17 éves lány akit ismerek ribi. Ő nem az és nagyon szeretem is és én magam nem tartom cikinek, csak néha úgy érzem meg vetnek (nem haverok meg barátok, mert nekem olyanok nincsenek) :(
2011. ápr. 29. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha szereted, akkor mért lenne ciki? Én 20 éves vagyok, a barátnőm 15. Imádom! Szóval,,, egyáltalán nem ciki.
2011. ápr. 29. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!