Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha én csak gazdag lánnyal járnék?
Figyelt kérdés
Ha a lányok elvárják a pasiktól hogy gazdagok legyenek, akkor én is elvárom a csajoktól hogy ők is azok legyenek.2011. máj. 19. 20:15
1/36 anonim válasza:
akkor keresgélhetsz az országban :D
2/36 anonim válasza:
egy 10 milliós házért kérhetsz 20 milliót is. a kérdés, hogy lesz-e aki megadja?
nekem nem gond.
3/36 anonim válasza:
amúgy, bocsi hogy nem erre válaszolok, csak érdekelne miért egy ilyen lányt szeretnél? azért mert esetleg te is gazdag vagy, és már használt ki egy tőled szegényebb lány? vagy miért?
4/36 anonim válasza:
Ha neked a pénz a fontos és azt keresed.... Ebben a szar világban örülj, hogy egyáltalán olyan csajt fogsz ki, aki hűséges hozzád és meg tudja adni azt lelkileg, amit kell, nemhogy még gazdag legyen.... Hol élsz te? Menj amcsiba ott válogathadsz, de ebben az országban csoda, ha valaki meg tud élni... Grat a gondolkodásmódodhoz!
5/36 anonim válasza:
Én nem vagyok gazdag, de nem is kívánok magam mellé egy gazdag pasit. Hogy miért? Mert nem akarok ilyenbe botlani, mint amilyen te is vagy.
6/36 anonim válasza:
Igen, az. Illetve ha van olyan hülye nő, akinek nem tűnik fel, h csak kihasználod, akkor az meg is érdemli. Hajrá.
21/L
7/36 anonim válasza:
Ha neked nem ciki és találsz olyan partnert, akinek szintén nem ciki, akkor más véleménye ne érdekeljen. Két ember magánügye, hogy min alapszik a kapcsolatuk. Az egy jó pont, hogy nem árulsz zsákbamacskát, így legalább nem hitegeted majd a leendő barátnődet, tudja majd, mire számítson és ennek értelmében tud dönteni, hogy jó-e ez így neki.
8/36 A kérdező kommentje:
Én csak annyit akarok, hogy a lányok ne várják el a pasiktól, hogy gazdagok legyen, ha a lány sem tud felmutatni semmit.
2011. máj. 19. 20:45
9/36 anonim válasza:
Gáz,de miért hiszik azt a pasik hogy a a gazdagság = az élkényésztéttettséggel???
Szóval igen,ciki!!
10/36 anonim válasza:
Nézd, nekem nem, de ellenben nem a pénz a lefontosabb szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!