Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki ha én csak gazdag lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha én csak gazdag lánnyal járnék?

Figyelt kérdés
Ha a lányok elvárják a pasiktól hogy gazdagok legyenek, akkor én is elvárom a csajoktól hogy ők is azok legyenek.
2011. máj. 19. 20:15
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2011. máj. 24. 14:48
 32/36 anonim ***** válasza:

A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:37

A csinosság, meg az ápoltság nem a kenceficéken, a kozmetikuson, meg a márkás ruhákon múlik. Sőt, a kenceficék hosszútávon inkább tönkreteszik a bőrt, mint szépítenék, de ez most lényegtelen. a ruha tényleg sokat tud dobni egy nőn, de nem attól lesz egy ruha jó, mert drága.

2011. máj. 24. 14:53
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem irtam sehol, h jarjon markas cuccokba, de ebbe inkabb ne is menjuk bele, nincs kedvem elmagyarazni mi a kulonbseg egy igazan minosegi markas ruha meg egy kinai szar kozott.

Inkabb a kerdesre valaszoljal, h melyik csoport kozott latsz kevesbe igenyes embereket?

Egyertelmuen a csorok kozott, mert tovabbra is ugy gondolom, h nincs ra penze, meg egyszeruen nem ad magara.Nincs belenevelve ugy.

100%, h egy diplomaval rendelkezo xy cegnel osztalyvezeto beosztasban dolgozo szemely lanya igenyesebb magara, mint egy munkanelkuli 8 osztallyal rendelkezo szemelye.

2011. máj. 24. 15:15
 34/36 anonim ***** válasza:
Tudom mi a különbség minőségi ruha és szar között (márkát most hagyjuk). Anyukám női szabó, 40 éve van a szakmában és nem szalagon gyárt farmereket.. Szóval volt alkalmam és időm megtanulni, ne aggódj. Egyébként tisztázzuk már ki a csóró... Nekem sem telik drága ruhákra meg kozmetikusra, meg kencékre, mégsem azt veszem észre, hogy a fiúk ne tartanának csinosnak. Ha a csóró alatt azt érted, hogy egy kiló kenyeret nem tud megvenni hó közepén, akkor elismerem, hogy igazad van... Szóval kire mondanád, hogy csóró?
2011. máj. 24. 15:25
 35/36 anonim ***** válasza:

Az nalam meg nem csoro, aki azert megel maganak.

De nem is azt mondanam, h egy kilo kenyerre nincs penze.

Mindegy, felreertettel,felreertettelek.

2011. máj. 24. 16:21
 36/36 anonim ***** válasza:
05.24 12.11-es vagyok. Őszintén még mindig dolgozom, igaz most már csak két helyen mert babát várok. De előtte legalább 6-7 helyen és állandóan tanulok valamit. Összesen 6 évembe került, hogy így éljek. Nem volt könnyű,de megérte.
2011. máj. 27. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!