Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha én csak gazdag lánnyal járnék?
Kedves utolsó, mennyit dolgoztál, hogy gazdag legyél?
Többet kell dolgoznod, mint mondjuk egy villamosvezetőnek?
En se szeretem a csoro csajokat nyugi.
Azok nem olyan csinosak meg igenyesek.
Én sosem a bukszája vagy a bankszámlája miatt létesítettem párkapcsolatot, hanem tetszés és kölcsönös szimpátia alapján. Viszont a kölcsönös szimpátia és szerelem esetén kizáró ok sem lenne az eltérő anyagi körülmény.
De a hozományvadászokat mélyen elítélem, mindegy, hogy fiú keres gazdag csajt, vagy átlagos lány gazdagabb pasast.
"Nem Indiában vagyunk."
Köszi, eddig nem tudtam, de most megvilágosodtam! Holnap veszek is egy GPS-t :D
"A neveltetés meg lehet teljesen eltérő akkor is, ha anyagilag hasonló helyzetben vannak..."
Lehet, de ez még nem bizonyítja azt, hogy az anyagilag eltérő státuszúak azonosak lennének.
"Ne haragudj, de (szerintem) hülyeséget írtál."
Egyéni vélemény, te bajod, én meg majd valahogy túlélem! :D
"Ahány család annyi szokás, annyi eltérő gondolkodásmód és neveltetés. Nincs két ugyanolyan, és attól hogy anyagilag ugyanolyan "szinten" vannak, nem jelenti, hogy hasonló dolgokat éltek át, mint ahogy te mondod.""
Talán ez is lehet, azonban több mint valószínű, hogy egy 3 gyerekes munkáscsalád nem járt minden évben Horvátországba nyaralni, míg az is valószínű, hogy egy gazdag lány nem nagyon kellett a testvérei cipőjében járnia iskolába. Ha valakinek bizonyos ismeretek/élmények/hatások kimaradtak, akkor nemde más lesz a személyisége? Ha szerinted nem, akkor állíts egymás mellé egy kongói és egy kanadai gyereket, és nézd meg van-e különbség.
Ismét csak azt mondom, hogy a tételek, amiket felsorolsz, nem cáfolja az állításom. Akik anyagilag egy szinten vannak, nem biztos, hogy azonos dolgokat éltek át - de akik nincsenek, azok viszont biztos, hogy nem!
Ha figyelmesen olvasol, észreveszed, hogy önmagad cáfolata vagy. Ha valakik egy anyagi szinten vannak, még úgy is lehetnek különbözőségek, össze nem passzolások - de még mennyivel inkább, amikor anyagi és neveltetésbeli dolgok is súlyosbítják a helyzetet.
Szép és romantikus dolog hinni a gazdag lány-szegény fiú féle csipkerózsika mesében, de az csak mese.
"En se szeretem a csoro csajokat nyugi.
Azok nem olyan csinosak meg igenyesek."
Te hülye vagy? :D
Nem vagyok hulye.
Egy szegeny csaladbol szarmazo lanynak nincs penze arra, h kozmetikushoz jarjon,h rendbe hozassa az arcat.
Vagy, h vegyen kenceficeket.
Ruhara ui igaz, mert egy jo ruha minden not megdob.
Szetnezel a vilagban melyik csoportban latsz tobb igenytelen emberet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!