Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki ha én csak gazdag lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha én csak gazdag lánnyal járnék?

Figyelt kérdés
Ha a lányok elvárják a pasiktól hogy gazdagok legyenek, akkor én is elvárom a csajoktól hogy ők is azok legyenek.
2011. máj. 19. 20:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Na miért nem szerethetné valaki a gazdag lányokat? Miért jobb ha a természetes szőkéket, vagy ha a magas lányokat szereti? Azokat örökre csak apától és anyától örökölte egy lány, Felnőttként meg tehetséghez is kötődik hogy megtartja-e, vagy megszerzi-e a vagyont. Viszont ne azt mond hogy csak gazdag csaj kell nekik. Hanem azt hogy miért, és mit értékelsz benne!
2011. máj. 19. 20:48
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
A csaj is feltud mutatni valamit - a kinézetét. Pénzes, öreg pacákoknak vannak jó nőik. Ha te is álompasi vagy kinézetre, akkor simán bepróbálkozhatsz egy korosabb, pénzes nőnél. Így nézel ki és tényleg ezt akarnád??
2011. máj. 19. 21:09
 13/36 napietus ***** válasza:
100%
feltéve, ha nem a pénzéért akarsz vele lenni, nem gond. én nem tartanék ki egy kant se (aki kitarttatja magát, arra a "férfi" szót férjemre és édesapámra való tekintettel nem használom). szerintem ismerkedj a saját köreidben. hogy ez mit takar, Te tudod, én csak sejtem...
2011. máj. 19. 21:56
 14/36 napietus ***** válasza:
35%

ja, egy vicc, tetszeni fog :P:

-mondja, fiatalember, akkor is elvenné a lányomat, ha nem lenne ilyen szép hozománya?

-természetesen, uram, én egy ingben is...

-akkor nem adom magához.

-???

-tudja, hülyéből már van a családban épp elég...

:D:D

2011. máj. 19. 21:59
 15/36 anonim ***** válasza:
25%
az
2011. máj. 21. 12:06
 16/36 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nem gáz.

Én fiú vagyok, de én sem járnék gazdag lánnyal. Szerintem maradjon mindenki a saját "kasztján" belül. Hogy miért? Azért, mert ha más a társadalmi elhelyezkedésünk akkor nagy valószínűséggel az egész neveltetésünk is más (nem a műveltségre gondolok, mert az bárki által megszerezhető, hanem a mindennapi szokásokra). Ezek a különbségek az elején izgatóak és izgalmasak lehetnek, de hosszútávon ez nem működik. Előbb-utóbb a különbségek már inkább zavaróak lesznek, és a kapcsolatnak már lőttek.

Sokkal jobb, ha valakik "egy helyrőL" jönnek, egyforma élményeken/hatásokon mentek át életükben. Nagyobb az összhang, és a kapcsolat jobban működik hosszú távon.

Szerintem.

2011. máj. 24. 10:31
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Elvarasokat barki tamaszthat, csak eppen van akinek nem sikerul realizalni, es van akinek igen.

Ket esetben lehet az elvarasod realis:

1. te meg gazdagabb vagy

2. kigyurt, latinos joszereto stb tipus vagy az az idealis himringyofajta.

Egyeb esetekben szepen egyedulmaradsz.

2011. máj. 24. 11:20
 18/36 anonim ***** válasza:
71%

Persze. Gyere csak össze egy gazdag lánnyal. Aztán remélem folyton a fejedhez vágja, hogy az ÉN lakásom, az ÉN autóm, az ÉN pénzem, az ÉN, az ÉN, az ENYÉM... jól fog esni?

Keress egy olyat, akinek hasonló az anyagi háttere mint a tied. Amúgy egy kapcsolatban miért fontos kinek mennyi a pénze?

Engem sosem érdekelt. Munkahelye legyen, hogy lássam nem rest dolgozni, többi mellékes! Ja persze ezt is azért várom el, mert nekem is van 3 műszakos munkahelyem. Gazdag pasival meg nem járnék szívesen, mert vagy ő vagdalná a fejemhez hogy a pénzért vagyok vele, vagy az ismerőseim, vagy az ő ismerősei. Ennyit nem ér.

Ja és nem minden nőnek fontos hogy pénzes pasija legyen ahogy szépen leírtad. Nekem pl. nem fontos, mint már említettem.

2011. máj. 24. 11:33
 19/36 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:31

Nem Indiában vagyunk. A neveltetés meg lehet teljesen eltérő akkor is, ha anyagilag hasonló helyzetben vannak... Ne haragudj, de (szerintem) hülyeséget írtál. Ahány család annyi szokás, annyi eltérő gondolkodásmód és neveltetés. Nincs két ugyanolyan, és attól hogy anyagilag ugyanolyan "szinten" vannak, nem jelenti, hogy hasonló dolgokat éltek át, mint ahogy te mondod.

Kérdező: Nem minden lánynak csak a pénz kell, a legtöbb nem várja el, hogy gazdag legyél. Tudom, hogy mostanában nagyon divatos utálni az ellenkező nemet és össze-vissza szidni, hogy a nőknek csak a pénz, a férfiaknak meg csak a szex kell, de észhez térhetnétek már egy kicsit...

2011. máj. 24. 11:48
 20/36 anonim ***** válasza:
Hát haver ha te erre hajtasz akkor most húzd le a rolót. Mert ennek így semmi jövőjét nem látom de szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
2011. máj. 24. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!