Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha egy 19 éves fiú egy 14 éves lánnyal jár?
Nem ciki, kicsit fura, csak ne használd ki. F*szt az egoista, önimádó, szexéhes hozzászólóknak!
Egy 14 éves lány még ne veszítse el a szüzességét függetlenül a mai tendenciáktól. S függetlenül attól, hogy ki mekkora állat, és milyen jól meg tudná mutatni neki a jó szexet.
Szerintem ezzel várjatok még 1,5-2 évet, addigra ő is megtapasztal valamit az életből(középiskola, új ismerősök, új tanárok, alkalmazkodás stb.), és rájön ő is, hogy nem a szex körül forog a világ(ha eddig ezt hitte volna).
Egy kiegyensúlyozott, bizalomra épülő kapcsolatban az első alkalom sokkal pozitívabb élményt nyújt, mint "egy jó szex egy istenállattal, aki majd megmutatja..."
Ha szereted, vársz addig, amíg megkomolyodik, megérik lelkileg is. Addig meg építgethetitek, mélyíthetitek a kapcsolatotokat - olyan szép látni más huszonéveseket, amikor már, mint a több tízéves házasok, egy pillantásból megértik egymást. L/19
"Nem ciki! Pláne! Ezeket a friss húsokat lehet is dugni ezerrel. Mindent megtesz, amit szeretnél, és ha jól csinálod és megmutatod neki milyen a jó szex, akkor akár naponta többször is kielégít :)"
Azt meg gondolom lesz.rod, hogy egy életre tönkre lehet tenni így ezeket a gyerekeket.
Azért elég durva általánosításokat olvastam itt. Októberben töltöttem a 15-öt, azelőtt 14 voltam. Nekem a baráti társaságomba egy ilyen kiélt rib@nc se volt, nem is van. Ismerek pár ilyen lányt, de a legtöbb cigány, illetve nevelőotthonból való. De lehet Pesten más az élet...
A kérdésedre válaszolva: mivel már feltetted zavar a dolog. Valószínűleg hamar szakítás lesz belőle. Hogyha úgy lennél vele, hogy végtelenül szereted, akkor nem aggódnál ezen, hogy ciki vagy nem. De egyet értek, tényleg túl fiatal hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!