Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívjam vagy ne?
Egy éve vagyunk együtt.
A kapcsolat elején kb 3 hónapig folyamatosan szerelmes smseket küldött,nagyon sokszor mondta,hogy szeret és éreztette is velem,bókolt.
Most egy év után semmi.Szinte nála lakok,főzök rá,takarítok,míg ő edzésekre jár (8 órát vagyok egyedül naponta átlagosan),ha meccse van,akkor fél napokat.Mire hazajön,meleg étellel várom,tisztaságban,kicsinosítom magam,izgulok...Aztán hazajön,eszik,utána gépel vagy lefekszik aludni.Meg se kérdezi,hogy mit csináltam ma,milyen volt a napom,hogy vagyok...Este szex és ennyi.Mindig csak ő,ő és ő.Ha fáj valamije,próbálok segíteni (4 hónapig én nyomkodtam injekciókat a hasába).
Amikor itthon vagyok,(egy hetet itthon vagyok,egy hetet nála)szinte nem is keres.Egész nap kb nem beszélünk,max skypeon egy órát,de akkor is fél órát lepillez,hogy a tesójával beszél,majd beszélünk később..
Tegnap ezt megbeszéltem vele és annyit kértem tőle,hogy fordítson rám több figyelmet,hívjon fel,küldjön üzit facebookon.Teljesen kikelt magából,hogy már megint hülyeségeket beszélek,mi van,meg fog jönni?Ne hazudjak ilyeneket,és egy kapcsolat nem a kötelességekről szól.
Tegnap azzal elköszönt,hogy most beszélnie kell egy közeli ismijével és nincs értelme,ha beszélünk,amíg le nem nyugszom,mert csak veszekszünk.Mondtam oké,ha ennyire elszeretne veszteni,a jó úton halad.
Azóta se keresett egész nap.
Mit tegyek?Felhívjam és kiosszam?Vagy ne jelentkezzek egyáltalán?Nagyon szakítás gyanús?
19/L
kérdezd meg, hogy mit vár ettől a kapcsolattól. Mik a céljai, tervei, szerepelsz e benne egyáltalán?
Szerintem tisztázd le vele mihamarabb, ne hagyd, hogy rabolja az idődet. 1 sms-t max. írj neki, hogy szeretnél vele találkozni. Jó éjt!
Nektek is kellemes estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!