Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MIért van az h akinek kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIért van az h akinek kellek ő nem kell nekem, aki meg nekem kellene neki én kellek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez velem is surun megesik.
2009. máj. 8. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen esetben sokszor nincs mit tenni de ha meg nem zugott bele teljesen masba akkor kozeledj hozza es ereztetsd vele hogy bejon neked es akkor lehet eselyed.

Remelem segitettem de eleg rossz ha tetszik neki valaki aki nem te vagy.

2009. máj. 8. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt már párszor.

Ebben szerintem az is szerepet játszik, hogy aki neked nem tetszik az már csak azért is még jobban vonzódik hozzád, mert elérhetetlennek tűnsz számára és fordítva.

2009. máj. 8. 20:50
 4/8 A kérdező kommentje:
köztünk volt vmi... elkezdődött,de nem hagyta h több lehessen. azt mondta h mi nem egy világ vagyunk... :( pedig án otthagytam érte a 3 éves kapcsim... :( A volt barátomnak egyébként még mindig kellek,és ki is békültem vele,mert annak a másik srácnak nem kellettem :( (tudom h buta dolog volt),de nem vagyok boldog mellte :( Pedig azt hittemh megint minden szép lesz... de nem ... még a szex se jó vele már... :( mert én arra a másik srácra vágyok :(
2009. máj. 8. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
ez akkor a legborzasztóbb ha ilyen hülye helyzetbe keveredsz és miután kikeveredtél belőle,rájössz h végig ott volt az orrod elött az aki kell,csak azt hitted h az a másik kell. És akkor akinek kelletél volna már nem kellesz neki :(
2009. jún. 15. 17:39
 6/8 anonim válasza:

Nos én annyit fűznék ehhez hozzá, hogy mielőtt elhagysz 1 kapcsolatot 1 másik pasiért, azt előtte nagyon fontold meg.

Főleg egy 3 éves kapcsolatnál.3 év az 3 év!Nem szabad meggondolatlanul kilépni belőle csak mert már nem érzed azt a szerelmet amit az elején éreztél.A szerelem nem tart örökké.Az emberek ennek elmúlásával is mégis együtt maradnak.Szeretnek egymással lenni,kialakul köztük 1 erős kötődés meg még sorolhatnám.Nem a szerelem a fontos egy ennyi idős kapcsolatnál.

2009. jún. 19. 14:16
 7/8 anonim ***** válasza:
utolsónak: már rájöttem,de az élet megy tovább. és tanultam a hibáimból :)
2009. jún. 21. 12:50
 8/8 anonim ***** válasza:
most inkább magaddal foglalkozz, és ne az exeddel. Először is, vége van valaminek, ami nagyon rossz volt, most jöhetnek a jó dolgok. És vállald be azt az ötven százalékot, mert így igaz, egy kapcsolat tönkremenetelében egyik fél sem bűntelen. Gondolj bele, mit tettél magaddal 3 éven keresztül (mert te tetted magaddal, sajnos, és nem az exed), és próbáld meg meglátni, hogy te hol hibáztál. Ha ezeket a pontokat ismered, bármilyen furcsa is, jobban fogod magad érezni, mert többé nem áldozata leszel valaminek, hanem aktív résztvevője, és ez azért mégis hízelgőbb. A kapcsolatban elkövetett hibákból nem lehet következtetéseket levonni a majdani kapcsolatokra nézvést, mert azok majd más helyzetben, más emberekkel lesznek, de magadról sokat tanulhatsz belőlük. És azt hiszem, ez a lényeg: minden alkalmat használj ki, hogy magadról tanulj. Nem mondom, hogy könnyű ez az út, mert nem az, de végig kell rajta menned, és mindig előre. Végül, ha belegondolsz, nem is olyan rossz független, önálló embernek lenni, aki maga hozza a döntéseit, és amikor készen áll, majd büszkén és emelt fejjel fog belépni egy másik kapcsolatba, mert biztos lesz magában, az értékeiben, hiszen megélte azokat. Kitartást és sok sikert!
2009. júl. 16. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!