Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félelemből sz*pta le az exét a párom?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy a párom leszopta az exét. 3 hete járunk és az ex nem tűnt el a színről nem tudom mit kéne tennem, de ha megverem akkor feljelenthet. mit tegyek? barátnőm leszopta tegnap azt mondta csak azért mert félt tőle és le is feküdtek 4-5 napja kb. az ex azt állítja mind ketten akarták és tegnap választás elé állította a barátnőmet, hogy engem választ vagy őt és vissza együtt lesznek. engem választott, de én ki akarom dobni mert ez megalázó és becsapott! adjak esélyt neki vagy ne? sír és fogadkozik nagyon.2011. nov. 11. 11:39
1/16 anonim válasza:
Szerintem dobd, megcsalt és meg is fog.
3/16 anonim válasza:
Ha tényleg félt volna, akkor szólt volna neked előre, hogy fél. Dobd ki nyugodtan, megérdemli.
4/16 anonim válasza:
Én megmondanám, neki ha még egyszer megmer csalni akkor aznap repül. Sajnos nekem is volt ilyen barátnőm, akkor 8 hónapja voltunk együtt, majd az exe meglátogatott minket. Engem ez nem zavart mert jó haverok minden, én is össze spanoltam vele. De amikor megtudtam hogy titokba együtt buliztak majd csókolóztak meg minden, meghát állítólag ottani ismerősök szerint a wcc-ben is sexeltek, bár ezt nem tudták biztosra. Akkor meg is mondtam a barátnőmnek hogy jó oké ez volt az utolsó még egy ilyet megtudok akkor repül. 2 hónapig semmi nem volt, az exe sem volt láthatáron meg semmi. Egy napig sokáig kellett dolgoznom mert annyi meló volt mint állat aztán este 11 ig a műhelyben szenvedtem. És amikor hazamentem barátnőmet sehol nem találtam, felhívtam hogy mivan talaj részegen beszélt a telefonba, msánap amikor józanul hazajött megkérdeztem tőle hogy hol volt aztán mondta hogy az exével összefutott és nála aludt mert már nem volt busza, persze jött a vitatkozás hogy miértnem szólt nekem hogy menjek érte, erre ő azért mert az exe felhívta magához aztán együtt is aludtak. Ez már kicsúszott a száján nem szándékosan akarta mondani. Én meg adtam 2 órát hogy összepakoljon aztán menjen ahova akar mert én többet látni nem akarom.
5/16 anonim válasza:
hagyd el. Máskor is megteszi. Ha félt és erőszakos lett volna az ex akár feljelenthette volna. Szóval biztos akarta. Undorító dolog a megcsalás. Ne sajnáld, találsz normális lányt.
6/16 anonim válasza:
Higyj neki,én is voltam így féltem az exemtől,és kényszerből vele voltam,de annyi hogy ő ivott is és drogozzott.....és még ráadásul püfölt is,és mikor részegen be talált inkább a kedvére tettem nehogy bántson..Keserves egy helyzet:S
7/16 anonim válasza:
Még mindig a nőd??? Ha 3 hete lepippantotta, meg 4-5 napja le is feküdt vele, akkor úgy érzem te is tudod a választ. Félelemből.... gyenge mentség. Dobd ki a francba!
8/16 anonim válasza:
3 hete vagytok együtt! Ennyi idő után még nem lenne szabad, hogy megviseljen, ha dobod! Dobd ki!
9/16 anonim válasza:
Ha nem akarsz palimadár lenni,akkor dobd ki mint macskát
10/16 anonim válasza:
Dobd ki, mert csak hülyít! De hülye is vagy, ha ezt egy pillanatig is elhitted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!