Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve nem volt komoly kapcsolatom és most úgy tűnik, hogy alakulgat valami. Hogy mondhatnám el neki, hogy én is szeretném, ha komolyabbra fordulna, a szex sincs kizárva és csak félelemből vagyok ilyen óvatos?
Így, őszintén. Persze nem azonnal, de nem is hónapok múlva. :-)
Ki kell várni, mennyire komolynak néz ki ez a kapcsolat.Ha Ő is komolyan gondolja, akkor megértő és óvatos lesz. Ha emiatt elhagy -akkor kb. ennyit is ér a dolog, nem érdemes bánkódni miatta.
Sehogy, ha tapasztalt, észreveszi.:)
A szexből nem lehet kijönni.:) Főleg nem a gyakorlatából.:)
Hidd el, akkor a legjobb a szex, ha kicsit mosolygósra sikerül.:)
Én szeretem is az ügyetlenebb lányokat.:)
Még mindig jobb, ha nevetünk, mintha feszülten egymásra koncetrálnánk.:) Felszabadultabb lesz az együttlét. Ne lovagolj rajta, eljön az ideje.:)
Cipeld ágyba, és mutasd meg neki, hogy mit tudsz:) Hidd el, nem a tapasztalat a mérvadó.:)
Csak légy szenvedélyes, és akkor tök mind1 lesz, hogy mennyi tapasztalatod volt előtte...
-ReapeR-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!