Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi ideje van párotok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideje van párotok? Mennyi idő után feküdtetek le vele? (őszintén)

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 20:07
1 2 3 4 5 6
 51/58 General ***** válasza:
36%

Én 3 hét után feküdtem le a barátnőmmel úgy, hogy előtte nem ismertük egymást. 8 hónapja vagyok együtt vele, és nem cserélném le senkire.

Ebből is látszik, hogy a hosszú kapcsolat titka nem az, hogy fél év után se feküdjetek le egymással, hanem az, hogy mennyire illetek össze.

Néhányan fél meg 1 évet várnak, mintha a villamosszékre várnának, közben elveszítenek az életükből egy csomó értékes órát...

2009. máj. 16. 11:42
 52/58 anonim ***** válasza:

1 eve es 12 napja de az elso szeretkezes 6 honap utan tortent meg, egyutt nottunk fel szomszedok vagyunk most is :)

s amielott osszejottunk azelott 2 evvel egyszer mar agyba bujtunk egy ejszakasra :)

2009. máj. 17. 09:44
 53/58 A kérdező kommentje:

11:42-es... sztem nem minden a szex, szóval azok amiket te elpazarolt óráknak hívsz.. azokat lehet kellemes beszélgetéssel is eltölteni. Mi ugyanis 9 hónap és 2 nap után ( a párom 17. szülinapján) szeretkeztünk először ennek most lesz a 2 éves évfordulója egy hónap múlva...

szóval nem az a lényeg hogy minél többet, hanem hogy minél jobbat.. sztem...

köszönöm a válaszokat:)

Lex/17:)

2009. máj. 17. 11:36
 54/58 anonim válasza:
100%
Lány vagyok, 20 éves leszek a nyáron. Másfél éve vagyunk együtt a barátommal(24), és 8 hónap után feküdtünk le. Nekem ő volt az elsö. :)
2009. máj. 17. 18:02
 55/58 anonim ***** válasza:

Szia!

Igazad van, de aki írta, hogy elpazarolt dolgok meg stb... ő lehet úgy gondolta, hogy hiába vár valaki fél évet, egy évet, akkor se lesz jó a kapcsolatuk, ők lefeküdtek hamar egymással és jól meg vannak.De lehet ha nem illenének össze, megbánta volna, ez mindenkinek máshogy van. Mi se azért vártunk annyit,amennyit,hanem mert így jött ki.Válaszoltam már amúgy a kérdésre, 6 év 2 hónapja vagyunk együtt. A legboldogabbak a világon, szerintem :) ! Mi fiatalok voltunk amikor összejöttünk, na persze most se vagyunk egy tati meg mami... De minden így volt jó, ahogy volt, és ez a lényeg. Hogy ne mondd azt ,hogy változtattál volna rajta. Mind mások vagyunk szerencsére!!!! TOvábbi sok szép percet neked és párodnak, bármivel is töltsétek épp az időt :P :D !!!!

2009. máj. 18. 07:30
 56/58 anonim ***** válasza:
37%
15/L én 3 és fél honap után.Ö vt nekem az elsö:)
2009. máj. 19. 17:43
 57/58 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válszokat, és a jó kivánságot, kedves 6év 2hó, remélem, mi is olyan boldogok leszünk ennyi idő elteltével is, mint ti!!

SS!

2009. júl. 24. 20:46
 58/58 anonim ***** válasza:
Másfél hónap híjján két éve vagyunk együtt. Igazából nálunk előbb történt a szex, és csak utána jöttünk össze rendesen. Nem gondoltam volna, hogy ebből bármi lehet, 3,5 éves kapcsolatomnak lett vége nem sokkal előtte, és nem akartam semmi komolyat, csak kicsit szórakozni, meg ő se a hűségéről volt híres. Aztán mégis csak "szalonna lett a kutyából", és életében először valakibe beleszeretett, ráadásul már közös jövőt is tervezget velem, amit komolyan is gondol. :)
2011. jan. 21. 01:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!