Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi ideje van párotok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideje van párotok? Mennyi idő után feküdtetek le vele? (őszintén)

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 20:07
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:

Mi 4 eve vagyunk egyutt de 4 honap utan fekudtunk le egymassal, nem o volt az elso :)) es en se neki :)

32/L

2009. máj. 9. 09:13
 32/58 anonim ***** válasza:

14(!) hónapja vagyunk együtt és több mint egy hónap után :)

már egyikünk sem volt szűz...

2009. máj. 9. 09:47
 33/58 anonim ***** válasza:
előző vagyok... 17 éves csaj :)
2009. máj. 9. 09:48
 34/58 anonim ***** válasza:

1 év + 3 hónapja vagyunk együtt. 1 hét után már nála aludtam! :)

Féltem, hogy korai lesz, dehát minden szépen alakult! :)

2009. máj. 9. 15:03
 35/58 A kérdező kommentje:

05.08, 21:12-es gratulálok! Sok siker sikert a többi kis manóhoz!:)

05.09 05:47-es, neked is grat, és sok sikert!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, várok még:)

2009. máj. 9. 16:00
 36/58 anonim ***** válasza:
75%
Én még nem "jártam" (de utálom ezt a szót) együtt a barátommal amikor egymásra vetettük magunkat. Aztán jöttünk össze... szóval mi fordítva csináltuk. (nem ajánlgatni szeretném a fiatalabb népnek!) Szerelmes vagyok!
2009. máj. 10. 20:28
 37/58 anonim ***** válasza:
Két és fél hónapja vagyunk még csak együtt, de tombol a szerelem. :) Igazából már első nap megtörtént a dolog és akkortól is számítjuk a kapcsolatunkat. Előtte két héttel ismerkedtünk meg egy házibuliban, msn-ezgettünk, szép lassan beleszerettem. Az előző kapcsolatomban rossz volt a szex, meg alig volt, így gondoltam, ha nem is lesz semmi ebből a kapcsolatból, legalább szeretkezek egy jót (hozzáteném, hogy már a huszas éveimben járok, tiniként nem csináltam volna ilyet).
2009. máj. 11. 02:22
 38/58 szöszi1994 válasza:
Most leszünk 23-án másfál évesek és mi olyan 7 hónap után szexeltünk először!
2009. máj. 12. 07:55
 39/58 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Utolsó előtti bölcs hozzászólása: tiniként nem kell "ezt" csinálni. (persze ezzel nem ítéllek el, kedves tanács:))

Köszönöm mégegyszer mindenkinek:)

2009. máj. 12. 15:25
 40/58 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Utolsó előtti bölcs hozzászólása: tiniként nem kell "ezt" csinálni. (persze ezzel nem ítéllek el, kedves tanács:))

Köszönöm mégegyszer mindenkinek:)

Azért emeltem ki, nehogy valaki azt higgye, hogy 14-15 éves vagyok és úgy fekszek le valakivel az első normális randin, mert szerintem nem mindegy. Nem akartam, hogy valaki esetleg az én válaszomra hivatkozva ugyanezt csinálja, csak tizenévesen. (De igazából teljesen mindegy, mert maguktól is csinálják. :/ )

2009. máj. 14. 01:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!