Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért döntött így?
Táborban ismerkedtünk meg, ahol felfigyeltem hogy néz engem, elkezdtem udvarolni neki és megkedvelt.
Tábor után egyből bejelölt fb-n és én meg kezdeményeztem a jobban ismerkedést, napról napra egyre jobb lett és voltak célozgatások hogy tetszik nekem, és hogy pozitívan fogadja ezeket, puszit meg ölelést beszéltünk meg ilyen fogadás féle úton és örömmel vette, csók is benne volt, de attól félt hogy még nem csókolózott ..
Találkát is beszéltem vele és nagyon örült neki ..
Az elején csak én írtam rá, aztán megszóltam és vette a célzást utána egyből ahogy elérhető volt mindig írt.
Viszont sokszor csönd volt és nem írt egyikünk sem, én mindig gondolkodtam hogy na beszéljünk már valamiről, de én úgy éreztem ő nem, mert mindig lájkolgatott ilyen motiválós sz*rokat.
Aztán egyik nap kapok tőle egy levelet hogy biztos p!csának fogom tartani és meg is érti, mert eddig ő sem tudta eldönteni hogy mit érez irántam barátságot vagy többet de csak barátságot érez ..
De kiderült hogy a levél előtt pár nappal még lelkesen beszélt rólam a barátnőinek és a barátnői is azt mondták hogy menjen bele, de ő még is ezt választotta.
Miért? Legalább a kapcsolat alatt kialakult volna valami ha ő nem volt biztos az érzéseiben vagy nem tudom.
ő 13/L
Bocs, de az igazság az,hogy a nő egyszerűen csak szórakozott.
Ha szeretett volna, akkor már régen otthagyta volna az exét.
Jobban jársz, ha értelmesebb barátnő után nézel.
én azért kicsit idősebb vagyok ..
de ő mint 13 éves is járhat 1 sráccal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!