Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavarja ha már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Miért zavarja ha már nem kellek neki?

Figyelt kérdés
Nemrég szakítottunk a barátommal. Az utolsó találkozáskor azt mondta nem akar még barátnőt de szeretné ha majd mi még együtt lehetnénk. Én meg mondtam neki, hogy előfordulhat ilyen de is nekem valószínűleg lesz barátom. Erre ő azt mondta, hogy abba ő beleőrülne ha más is hozzám érhetne úgy ahogy ő ért. Néha tartjuk a kapcsolatot de nem tudom mi lenne a helyes ebben az esetben! Tanácsokat kérek és választ, hogy miért fájna az neki ha mással lennék ha már neki most nem kellek?
2009. máj. 8. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert nem tudja mit akar. Nem tudja, kellesz-e neki vagy sem. Bizonytalan az érzelmeit illetően. Fél, hogy nem lehetsz bármikor az övé, amikor neki épp kedve szottyan hozzád.
2009. máj. 8. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:
én is voltam hasonló helyzetben... (párszor) nemtudom mitől van.. sztem egyszerüen attól hogy valami miatt nem jön össze egy kapcsolat, lehet hogy nagyon szeretném folytatni... csak mondjuk bizonytalan vagyok, szal csatlakozom az előttem szólóhoz.
2009. máj. 8. 19:08
 3/5 A kérdező kommentje:
És akkor ha ennyire bizonytalan akkor mivel lehet biztosabbá tenni? Mondjuk én még örülnék ha vele lehetnék. És fogalmam sincs,hogy mit kellene tennem!
2009. máj. 8. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia,

azt neked kell eldöntened, hogy belemész-e egy olyan kapcsolatba, amiben ő le akar veled feküdni, de érzelmeket nem ad. Én ezt simán kihasználásnak nevezem. Ha pedig nem kellesz neki, akkor nehogymár az hasson meg, hogy ő "beleőrülne" abba, ha más is úgy érhetne hozzád, mint ő. Egyrészt ebbe még senki sem őrült bele, másrészt pedig én értésére adnám, hogy akkor nem kell beleőrülnie, tessék, itt vagyok, csak kérem szépen az érzelmeket is.

Ha a véleményemre vagy kíváncsi: én nem futnék utána. Döntse el, hogy mit akar, aztán szóljon. Legyen annyi büszkeség benned, hogy nem könyörgöd ki a kapcsolat folytatását. Könyörögjön ő, hiszen ő az, aki folyton beleőrül, nem? :)

2009. máj. 8. 20:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Én nem is futok utána az biztos. Igaz igazad van, hogy akkor "kérem az érzelmeket" is. Hát az lenne a legjobb ha túltenném magam rajta, de 14 hónapot nem olyan könnyű háttérbe szorítani.
2009. máj. 8. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!