Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire taszító az érzékenység?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Walk With Me kérdése:

Mennyire taszító az érzékenység?

Figyelt kérdés

Van egy kérdésem amiben eléggé részletesen jellemzem magam, hogy mit gondolnak rólam a korban hozzám illő lányok (16-21év). Egy válaszoló beírta, hogy biztos van valami oka, hogy 20 évesen nem volt még barátnőm, így elgondolkodtam, és rájöttem, hogy kihagytam valamit ami fontos lehet. Ez pedig az, hogy eléggé érzékeny vagyok.

Sok olyan dolog fájdalmat tud okozni, amire más csak legyint. Pl. ha valaki átver vagy hazudik, akkor nem tudom annyival elintézni, hogy "áh, hülye volt, továbblépek", hanem sokáig rágódok az adott dolgon. Nem bírom az ok nélküli agressziót, erőszakot, igazságtalanságot, és ezeken rengeteget tudok agyalni. Egyszer megnéztem egy vágóhídon készült videót, hogy hogyan végeznek a marhákkal és sírva fakadtam rajta. :(

Szóval ilyenekben nyilvánul meg. Nem vagyok bőgőmasina, vagy ilyesmi, de sok olyan dolog megérint, ami felett sokak elsiklanak.

Nagyon undorító ez így férfilétemre?

20/F

2011. nov. 9. 19:49
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nem mutatom meg mindenkinek. Eléggé, hogy is mondjam... "zárkózott" vagyok, ami azt jelentené, hogy nem jópofizok mindenkivel, meg nem mutatok sokat magamból egy idegennek. Tudom, hogy minden kapcsolat idegenként kezdődik, és természetesen, ha szimpatikus az illető és úgy érzem, hogy megbízhatok benne akkor _fokozatosan_ megmutatom neki a teljes énem, de ehhez idő és az is kell, hogy a másik is megnyíljon előttem. Nem tudom mit mondhatnék erre a skálásra. Az érzelmeket nem lehet mérni, úgy szerintem az érzékenységet sem.
2011. nov. 11. 22:05
 22/27 A kérdező kommentje:
Ezt a zord külsőt meg nem úgy kell elképzelni, hogy viharverte arcom van meg ilyenek, mert szerencsére nem, csak mégis olyan izé... nincs kölyökképem meg állítólag olyan "öregek" a szemeim. o_0
2011. nov. 11. 22:12
 23/27 Orova Dániel válasza:
Jegyezd meg 15 leszek volt már 6 csajom de ha igazi akk ugy szeret ahogy vagy és se vok egy badibider se keménylegény de egy kicsit érzelemsebb meg megértöbb. Ahogy mondják az az 1 aki igazán szeret az miatad szeresen amilyen vagy: =)
2011. nov. 11. 22:13
 24/27 A kérdező kommentje:
Igen kedves Dániel, 15 évesen még én is így gondoltam, de nyilván van valami oka annak, hogy 20 évesen eddig vagy átvertek, vagy csak ki akartak használni (kellettem arra, hogy legyen valaki, kellettem volna szexre, kellettem volna erre meg arra stb, de egyik sem szeretett). Persze kényelmes lenne hátradőlni, hogy szívtelen cafkákat fogtam ki meg ilyenek, de akkor is kíváncsi vagyok mely tulajdonságom miatt áll 0-án a szerelmi életem. :)
2011. nov. 11. 22:17
 25/27 anonim ***** válasza:

Ó,te semmit sem szeretnék jobban,mint egy ilyen férfit.Akivel a külvilág elől elvonulva kettesben "érzékenykedhetnénk".:)

Kitartás sorstárs,lesz még kedves lány,aki értékelni fogja ezt:)))Hangyányit sem taszító vagy undorító.Rendületlenül hiszek benne,hogy létezik mindenkinek a másik fele.A másik feled előtt semmit nem kell szégyellned,ő kell legyen a "vár",ahová visszavonulsz megpihenni,a titkaid tudója,aki megért,megnyugtat,aki az érzékenységedet is imádja benned.......

Nagyon béna vagyok a szavak terén,de talán ez többet mond:

http://www.youtube.com/watch?v=IMZylHMaPBw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=6iEFjO-FeRs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=uPMyRRuZOvE&feature=related

2011. nov. 11. 23:02
 26/27 anonim válasza:
Én szerettem a verseket, de amikor egy srác a randinkon elkezdett verseket olvasni, még aznap koptattam... talán ha nem az első igazi randin csinálja, jobb lett volna. Meg tudom erősíteni, hogy az érzékenység a pasinál az első találkákkor idegesítő, valahogy nem lesz tőle szimpi...Egy kapcsolatban viszont tényleg jó, ha érzékeny a párod.25/L
2011. nov. 11. 23:22
 27/27 A kérdező kommentje:

23:02, nagyon szép amit írsz, köszönöm.

23:22

Eszem ágában sem lenne egyből ilyenekkel "támadni". Eddig 2 szerelmem volt, az elsőnek 2 hónap után küldtem portrét (róla), a másodiknak pedig 3 hónap ismeretség után, a szülinapjára írtam egy versikét. Szerintem ez így nem vészes. :)

2011. nov. 12. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!