Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire taszító az érzékenység?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Walk With Me kérdése:

Mennyire taszító az érzékenység?

Figyelt kérdés

Van egy kérdésem amiben eléggé részletesen jellemzem magam, hogy mit gondolnak rólam a korban hozzám illő lányok (16-21év). Egy válaszoló beírta, hogy biztos van valami oka, hogy 20 évesen nem volt még barátnőm, így elgondolkodtam, és rájöttem, hogy kihagytam valamit ami fontos lehet. Ez pedig az, hogy eléggé érzékeny vagyok.

Sok olyan dolog fájdalmat tud okozni, amire más csak legyint. Pl. ha valaki átver vagy hazudik, akkor nem tudom annyival elintézni, hogy "áh, hülye volt, továbblépek", hanem sokáig rágódok az adott dolgon. Nem bírom az ok nélküli agressziót, erőszakot, igazságtalanságot, és ezeken rengeteget tudok agyalni. Egyszer megnéztem egy vágóhídon készült videót, hogy hogyan végeznek a marhákkal és sírva fakadtam rajta. :(

Szóval ilyenekben nyilvánul meg. Nem vagyok bőgőmasina, vagy ilyesmi, de sok olyan dolog megérint, ami felett sokak elsiklanak.

Nagyon undorító ez így férfilétemre?

20/F

2011. nov. 9. 19:49
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
nem :)
2011. nov. 9. 19:51
 2/27 anonim ***** válasza:
semmi baj azzal, ha érzékeny vagy. Ritka az ilyen pasi. BEcsülendő!!
2011. nov. 9. 19:52
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne higgy nekik. Leírva ez mind szép és jó, de a nők az alfa hímekre vágynak nem az érzékeny kis plüsskutyákra. Az érzelgősséget hagyd meg nekik és légy férfi!
2011. nov. 9. 19:59
 4/27 anonim ***** válasza:
29%
semmi baj sp...
2011. nov. 9. 20:24
 5/27 anonim ***** válasza:
majd visszaköltözik a tomika!:(
2011. nov. 9. 20:25
 6/27 anonim ***** válasza:
Igaza van a harmadik válaszolónak!Tapasztalat.
2011. nov. 9. 20:31
 7/27 anonim ***** válasza:
a baj az, hogy a lányok azt mondják, hogy jaj az érzékeny pasikat akarjuk mert ők nem vernek át bla bla bla de közben mégis tajparasztokkal jönnek össze akik csak dugni akarnak, tisztelet a kivételnek
2011. nov. 9. 20:34
 8/27 anonim ***** válasza:

itt az egyik előttem válaszoló azt írta, hogy a nők azt mondják hogy az ilyen pasikat szeretik, de közben élőben meg hisztisnek vélik.

én szeretem, ha férfiban van érzékenység. jobban szeretem, mint az olyan pasikat, akik "természetesnek" gondolják a hazudozgatást.

én szívesen járnék veled, ha a korkülönbség nem lenne ekkora. ://

még elég fiatal vagyok a pasizáshoz, még szeretnék az első kapcsolatommal pár évet várni...

nade témához visszatérve! szerintem az a jó pasi, aki bizonyos helyzetben bátor és "tudatos", viszont amikor meg úgy adódik, akkor el tud érzékenyülni....sőt, ha sír, akkor még az sem ciki. ://

na, akkor további sok sikert a csajozásban! ;-)

(nem vagyok ribanc, de már kezdenek érdekelni a pasik).

2011. nov. 9. 20:35
 9/27 anonim ***** válasza:

20:35-as vagyok!

az utolsó mondat nem tudom, hogy hogy került oda, a zárójeles! nem akartam odaírni! XD sorry. ;-)

2011. nov. 9. 20:37
 10/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Sajnos én is azt tapasztaltam, hogy még a "rendes" lányoknak is inkább a taplók kellenek, de biztos én vagyok rossz környezetben.

Amúgy nem vagyok SP. Metált hallgatok.

2011. nov. 9. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!