Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csajozzak Wowon? 21/F

Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 22:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

do you wanna date my avatar?

hát ha nem zavar, hogy a beígért szexi csaj helyett egy 40 éves kopaszodó, elvált infós fog seggbekukit alkalmazni rajtad... akkor ahogy tudsz. XD

egyéb esetben GET LIFE!!! Ismerek elég kockát, de egyik se wow-on szedett fel csajt, hanem a REAL LIFE 1.0-án. amúgy is, a wow már lejárt lemez. :P

2011. nov. 8. 23:23
 12/22 anonim ***** válasza:
beírod chatcsíkba, h /flirt vagy /kiss :D
2011. nov. 9. 00:25
 13/22 A kérdező kommentje:

A Real Life 1.0 gagyi játék :P

Hu már nagyon lámpalázam van h sikerül e majd szereznem egy csajt wowon :S

2011. nov. 9. 07:13
 14/22 anonim ***** válasza:
csak akkor gagyi, ha n00b vagy... inkább azt gyakorold, ha a wow már megy... tovább piacon marad, hidd el. :P
2011. nov. 9. 07:37
 15/22 anonim ***** válasza:

vetesd be magad valami kemény raider, de mégis sok tagú guildbe, és ott úgyis kiderül, hogy kik a lányok (meg ugye sokat kell használni mikrofont is szóval ott azért fel lehet ismerni hang alapján :P)

aztán ikrálj sokat gchatre, poénkodj sokat, legyél aktív fórumon, stb aztán szép lassan ráírogathatsz egyesével is az emberkékre

2011. nov. 9. 09:55
 16/22 anonim ***** válasza:

Én a barátom szerepjátékban ismertem meg :)

Röviden úgy kezdődött, hogy egy klánba kerültünk, először csak játékon belül beszélgettünk, majd msn-en is felvettük egymást.

Ott kezdetben szintén csak a játékról beszélgettünk, majd jött a többi téma. Végül találkoztunk és együtt vagyunk :)

2011. nov. 9. 14:18
 17/22 A kérdező kommentje:
én nem cheatelek, becsüteletes vagyok...
2011. nov. 9. 15:13
 18/22 anonim válasza:

normál párkapcsolat kell, vagy csak azért akarsz mindenáron wowon becsajozni mert szeretnél megdugni vkit miközben azt kiabálja 'úúú ezaz te tauren csődör, nyomd a whirlwindet bennem AAAAAAAAH!!'?

én is wowon ismertem meg a pasimat, de előtte soha nem jutott az eszembe h ilyenre használjam. csak így jött össze. szétwispeltük egymást, ts, tali, és azóta együtt vunk. és van pár ismerősöm akik szintén wowon jöttek össze. szal esély az mindig van rá.

2011. nov. 9. 17:03
 19/22 anonim ***** válasza:

Akkor régen én sem gondoltam volna, hogy az elején szótlan, kegyetlen kari mögött a nagy Ő rejtőzik :)

Szerintem ő sem, hogy a mindenkit leirtó csajjal majd egyszer ez lesz :D

2011. nov. 9. 21:34
 20/22 anonim ***** válasza:
Én így wowos szemmel nézem, hogy a válaszolók 90%-a elég jól ismeri a wowot.... Leírják, hogy ezt csináld meg azt amihez kell némi wow ismeret (amit nem 5perc alatt szerzel) majd utána írják h kocka... hát ők mik? na m1 erről ennyit, de abban igazuk van, hogy nem tudhatod, nő-e egyáltalán az illető ^^
2012. febr. 25. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!