Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csajozzak Wowon? 21/F
Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 22:17
3/22 anonim válasza:
Hívj meg egy belf csajt vodkázni Dalaranban.
4/22 A kérdező kommentje:
1.: megfontolom a váladzodat :D
3.: köszi a választ! :)
2.: nem is vagyok kocka :P (csak napi kb 6 orát játszok)
2011. nov. 8. 22:26
5/22 anonim válasza:
Keresel egy csaj karaktert, és udvarolsz neki. Leölöd előle a dögöket, megcsinálod helyette a questeket, meg ilyenek
6/22 anonim válasza:
Tényleg nem vagy kocka...csak a napod felét ott töltöd XD
Én azt mondom, ha látsz egy női karis játékost akit épp gyepálnak, biztos díjazná ha segítenél neki...utána könnyebben eltudsz kezdeni egy beszélgetést :D
8/22 anonim válasza:
Amúgy olvastam vhol, h Amerikában a WoW az egyik legnagyobb ismerkedési mód.
9/22 anonim válasza:
jobb kérdés lenne : hogy wowozzak csajon?
10/22 Solarian válasza:
Ez nagyon egyszerű. Odamész egy csaj karakterhez, aztán /shy /flirt /love /hug meg ilyenek. ÁÉs gratulálok. szereztél magadnak egy 40 éves függő kopaszodó tagot.
Gratulálok. Wowon ismerkedni. az agyam eldobom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!